Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Adrianinja: "Cīnīsimies līdz galam!"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Adrianinja: "Cīnīsimies līdz galam!"
Adriana Pintu jeb Adrianinja
Foto: Reuters

Viena no Brazīlijas sieviešu basketbola izlases līderēm Adriana Pintu jeb Adrianinja pēc šodien piedzīvotās sāpīgās sakāves mačā ar Latviju (78:79) atzina, ka viņas dzimtās valsts izlase, neskatoties uz trīs zaudējumiem, turpinās cīnīties par uzvaru katrā no atlikušajām spēlēm.

''Ir ļoti smagi zaudēt šādā spēlē, jo mēs cīnījāmies no visas sirds. Mēs zinājām, ka Latvijai ir labas snaiperes, un mūsu mērķis bija neļaut viņām izvērsties. Taču viņas beigās realizēja pāris tālmetienus. Mums bija iespējas gūt punktus ar caurgājienu palīdzību, tomēr visi pūliņi bija nesekmīgi. Latvija ļoti labi nospēlēja mača izskaņā, tāpēc viņām izdevās laukumu pamest kā uzvarētājām,'' savās pārdomās par spēli dalījās Adrianinja.

''Visas olimpiādes laikā mums nav bijusi neviena viegla spēle,'' turpina spēlētāja. ''Mēs jau esam zaudējuši gan Austrālijai, gan Korejai, gan Latvijai. Mūs vēl sagaida ļoti smagas spēles ar Krieviju un Baltkrieviju. Mēs atbraucām uz šejieni ar domu sacensties un cīnīties ar katru pretinieku. Mēs turpināsim cīnīties līdz beigām un vēlamies parādīt savu labāko sniegumu.''

Šodienas mačā ar Latviju Brazīlijas izlases aizsardze laukumā pavadīja 39 minūtes, atzīmējoties ar 12 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
fiba.com