Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Noskaidrosies ceturtdaļfinālistes futbolā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Noskaidrosies ceturtdaļfinālistes futbolā
Brazīlijas futbolistes

Šodien Pekinas olimpiskajās spēlēs noslēgsies apakšgrupu turnīrs futbolā sieviešu izlasēm. Turnīra galvenās trīs favorītes Vācija, Brazīlija un ASV pirms pēdējās kārtas vēl nav nodrošinājušas iekļūšanu ceturtdalfinālā.

Vieta ceturtdaļfinālā pagaidām garantēta tikai Norvēģijai

Tā kā ceturtdaļfinālā iekļūs arī divas no trim grupu trešo vietu ieguvējām, tad rēķināšana nav vienkārša. Pilnīgi skaidrs ir tikai viens - ceturtdaļfinālā jau ir norvēģietes. Par pārējām septiņām ceļazīmēm turpinās cīnīties pilnīgi visas atlikušās 11 izlases - neviena izlase cerības vēl nav zaudējusi, lai gan, protams, vienai šīs cerības ir lielākas, citai mazākas.

E grupa: Zviedrija tikai trešā

E grupā Kanādai un Ķīnai ir četri punkti, un šīs izlases apsteidz spēcīgo Zviedriju, kura pirmajā spēlē zaudēja ķīnietēm (1:2). Visticamāk, ka no šīs grupas izkļūs visas minētās trīs izlases, jo Zviedrijai jau ir trīs punkti un vēl jāspēlē ar Kanādu.

F grupa: Ziemeļkoreja tuvu ceturtdaļfinālam

F grupā ir līdzīga situācija, tiesa, trešajā vietā esošajai Ziemeļkorejai šodien jātiekas ar vienu no turnīra favorītēm Vāciju, un zaudējuma gadījumā Ziemeļkoreja var kļūt par vienīgo trešās vietas ieguvēju, kura ceturtdaļfinālā neiekļūst. Taču tikai teorētiski, jo praktiski izskatās, ka šī vienīgā nelaimīgā būs meklējama G grupā.

G grupa: ASV un Norvēģija stiprākas

G grupā pa vienam punktam ir pastarītēm Japānai un Jaunzēlandei. Visdrīzāk abas šīs komandas šodien zaudēs spēcīgajām ASV un Norvēģijai, un tādā variantā trešās vietas ieguvējai šajā grupā būs tikai viens punkts. Tiesa, jāņem vērā, ka otrajā kārtā ASV un Norvēģija uzveica attiecīgi Jaunzēlandi un Japānu tikai ar minimālo 1:0.

Olimpiskais futbola turnīrs sieviešu izlasēm

E grupa

VietaIzlaseSpēlesPunkti
1. Kanāda 2 4
2. Ķīna 2 4
3. Zviedrija 2 3
4. Argentīna 2 0

F grupa

VietaIzlaseSpēlesPunkti
1. Brazīlija 2 4
2. Vācija 2 4
3. Ziemeļkoreja 2 3
4. Nigērija 2 0

G grupa

VietaIzlaseSpēlesPunkti
1. Norvēģija 2 6
2. ASV 2 3
3. Jaunzēlande 2 1
4. Japāna 2 1

  -1 [+] [-]

, 2008-08-12 03:17, pirms 16 gadiem
Brazilietes, tapat kaa virieshi temee augstu.

Vel viena interesanta karta.

  -3 [+] [-]

, 2008-08-12 03:24, pirms 16 gadiem
nevienu speele veel neesmu redzeejis

     [+] [-]

, 2008-08-12 09:09, pirms 16 gadiem
Novicka k-gs, saprotu ka virsraksts ir puse no raxta, bet šitas jau ir lasītāju maldināšana.