Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Gulbja spēle pārcelta lietus dēļ

Gulbja spēle pārcelta lietus dēļ
Ernests Gulbis
Foto: AFP

Olimpiskā tenisa turnīra spēle starp latvieti Ernestu Gulbi un krievu Nikolaju Davidenko, kam bija jāsākas pirms pusstundas, pārcelta lietus dēļ, nolēmis tiesnesis. Spēles sākums atkarīgs no laika apstākļiem, kas šobrīd nesola neko labu.

Līdz šim olimpisko spēļu laikā nokrišņi cauri biezajam Pekinas smogam nebija izlauzušies, taču svētdienas rītā pāris stundu pirms Gulbja un Davidenko mača noliktā sākuma sāka pilināt, un lietus pamazām pieņēmās spēkā. Vēl dažas minūtes pirms mača stadiona informators aicināja ieņemt vietas mača sākumam, taču tad tika paziņots par spēles pārcelšanu.

Šobrīd olimpiskajā galvaspilsētā turpina līt arvien spēcīgāk, un viss liecina, ka arī nākamajā iespējamajā laikā nu jau pulksten 12.00 (7.00 pēc Latvijas laika) spēles nevienā no kortiem visticamāk nesāksies. Sinoptiņu prognozes nav iepriecinošas.