Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Atklāšanā gaida karstums

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

29. Olimpiādes spēļu atklāšanas ceremonijā, kas sāksies 8. augustā plkst. 15:00, gaisa temperatūra svārstīsies no +25 līdz +30 grādiem pēc Celsija, vēsta Pekinas angļu valodas radiostacija.

Piektdienas pēcpusdienā iespējams neliels, īslaicīgs lietus, taču īpašu veldzi tas nenesīs. Ceturtdien plkst. 22:00 vakarā Pekinas ielās bija 30 grādu siltums un naktīs temperatūra pagaidām nenoslīd zem 25 grādu atzīmes.

Spēļu dalībniekiem neierobežotā daudzumā ir pieejams ūdens un spēļu sponsoru sagādātie atspirdzinošie dzērieni, tomēr karstā laika dēļ gājienā nepiedalīsies daudz sportistu.

Jau ziņojām, ka Latvijas karogu atklāšanas parādē nesīs šķēpmetējs, Atēnu spēļu vicečempions Vadims Vasiļevskis. Atklāšanas ceremonijas klātienē vēros nedaudzi Latvijas līdzjutēji. Augsta skaitliskā aktivitāte nav gaidāma arī sacensību dienās. Pēc tūrisma firmas "Express Travel" Pekinas pārstāves Rutas Skrindas vārdiem, ar aģentūras starpniecību biļetes uz Latvijas - Krievijas sieviešu basketbola spēli iegādājušies 15 cilvēku.