Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

eSports.lv aicina jaunus autorus

eSports.lv aicina atsaukties interesentus, kas vēlētos izmēģināt roku žurnālistikas jomā, papildinot Nacionālā sporta portāla autoru rindas. Īpašs aicinājums tiem, kas saskata sava ieguldījuma iespējas eSports.lv kvalitatīvā izaugsmē hokeja un futbola jomā.

Sākoties futbola sezonai Latvijā, eSports.lv gatavojas nopietnāk un kvalitatīvāk pievērsties Latvijas čempionāta - LMT Virslīgas - atspoguļošanai, un īpaši meklē palīgus Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā un Jūrmalā, kas būtu gatavi regulāri apmeklēt savas pilsētas kluba spēles un vēstīt par tām visai Latvijai.

Tuvojas arī tradicionālais Latvijas izlases hokeja pavasaris, un arī šeit darba lauks paveras gana plašs. Noderētu zinoši prāti un darbīgas rokas tādos sporta veidos kā riteņbraukšana, teniss, florbols, tāpat netrūks arī citu sporta notikumu - gan lielāki, gan mazāki, kuru atspoguļošana varētu būt tieši jūsu darbalauks.

Darbs aizraujošs un paver plašas iespējas, taču arī prasa ne maz - ne tikai interesi par sportu, bet arī uzņēmību, pašatdevi, azartu izzināt notikumus un gatavību operatīvi reaģēt uz tiem. Miljonus nopelnīt būs grūti, taču ikdienas budžetu papildināt iespējams - īpaši čaklākajiem, kas tādējādi pieteiksies starp pretendentiem arī uz prēmijām.

Labākajiem izaugsmes iespējas teju neierobežotas - eSporta.lv ietvaros noteikti (ar iespēju kļūt par pilna laika autoru), bet turpat ir arī visas Latvijas sporta žurnālistikas apvāršņi!

Interesentus rakstīt uz e-pasta adresi ingmars@esports.lv, pievienojot savu CV. Atbilde - līdz 4. aprīlim (atvainojamies par aizkavēšanos - tā milzīgās atsaucības dēļ!).