Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Katram otrajam Internet Explorer 9 lietotājam - SA+ bez maksas

Kristaps Zālītis

Lejupielādē speciāli Latvijas sporta fanam pielāgotu interneta pārlūku un nedēļu lieto Sporta Avīze+ bez maksas – no šodienas tas ir iespējams. Loterijas kārtībā katram otrajam Internet Explorer 9 lietotājam uz nedēļu Sporta Avīze+ bezmaksas pieeju.

Par iespēju Sporta Avīze+ lasīt bez maksas

2011.gada 14.martā tika prezentēts jaunais Internet Explorer 9 pārlūks, kuru izmantojot krietni ērtāk lietot arī Sportacentrs.com. Mūsu portāls strādās ātrāk, atrisināsies vairākas problēmas, kas saistītas ar video skatīšanos.

Lai motivētu Tevi Sportacentrs.com lietot tieši ar Internet Explorer 9 pārlūku, šodien uzsākam Latvijā vēl nebijuša veida akciju:

1) Lejupielādē speciāli Latvijas sporta fanam izveidotu Internet Explorer 9 pārlūku, kurā esam ielikuši mūsu līdzjutējiem pielāgotas grāmatzīmes, lai ātri un ērti atrastu mums nozīmīgākās sporta lapas.

Izvēlies sev piemērotu Internet Explorer 9 versiju:

Windows 7 32 bit versijas lietotājiem
Windows 7 64 bit versijas lietotājiem
Windows Vista 32 bit versijas lietotājiem
Windows Vista 64 bit versijas lietotājiem

2) Pēc lejupielādes piedalīsies loterijā un katrs otrais Internet Explorer 9 lietotājs varēs nedēļu apmeklēt Sporta Avīzi+ bez maksas – atverot jebkuru rakstu, video vai foto galeriju tā uzreiz būs pieejama pilnā apjomā. Par loterijas iznākumu vari pārliecināties atverot SA+ rakstu vai video - ekrāna labajā augšējā stūrī būs paziņojums par rezultātu.

Par Latvijas sporta fanam pielāgoto Internet Explorer 9 versiju

Lejuplādējot IE9 kādā no augstāk minētajiem linkiem, iegūsiet Latvijas sporta fanam pielāgoti pārlūku. Būtiskais ieguvums - pie "grāmatzīmēm" (spied uz zvaigznīti pārlūka labajā augšējā pusē) ir ievietotas saites uz mājas lapām, kuras jums var izrādīties noderīgas. Savas trīs grāmatzīmes ir pievienojuši arī Sporta Avīze+ žurnālisti - jums noteikti būs interesanti uzzināt, kur informāciju meklē "sporta enciklopēdija" Anatolijs Kreipāns, Sporta Avīzes galvenais redaktors Ēriks Strauss un citi.

Par jauno Internet Explorer 9

Internet Explorer 9 ir vienīgais pārlūks, kas pilnībā izmanto HTML5 sniegtās priekšrocības, lai atainotu grafiski kvalitatīvas mājaslapas, pirmo reizi izmantojot līdz 90% no datoru piedāvātās jaudas. Mājaslapu attīstītājiem tagad ir plašākas iespējas radīt ātrākas un vizuāli piesātinātākas interneta vietnes, izmantojot sadarbspējīgo HTML5, kā arī tādus spraudņus kā Adobe Flash Player un Microsoft Silverlight.

Ņemot vērā, ka interneta vide kļūst arvien nedrošāka un tajā var atrast arvien vairāk privātas informācijas, Internet Explorer 9 ir veidots tā, lai kļūtu par visdrošāko interneta pārlūkprogrammu, jo satur spēcīgas, iebūvētas drošības, privātuma un uzticamības tehnoloģijas, kas garantē lietotāju drošību tiešsaistē.

Tracking Protection ļauj lietotājam filtrēt un kontrolēt, kuru trešo pušu saturs drīkst sekot viņam tiešsaistē, pievienojot Internet Explorer 9 pārlūkam sekošanas ierobežojumu sarakstu – Tracking Protection List. Internet Explorer 9 nav iebūvētu sekošanas ierobežojumu sarakstu, bet tādus var izveidot un publicēt tiešsaistē ikviens lietotājs vai organizācija. IE9 ir pirmais pārlūks ar šādu privātuma aizsardzības iespēju.

Tāpat veiktie testi rāda, ka Internet Explorer 9 ir drošākais aizsardzības mehānisms pret Nr.1 drošības risku internetā – kaitniecisko programmatūru. Internet Explorer 9 bloķē 99% no šādiem uzbrukumiem. Tas ir piecas reizes efektīvāk kā Firefox un 33 reizes efektīvāk kā Chrome.