Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Iegūsti ielūgumus uz spēkavīru sacensībām

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

eSports.lv piedāvā konkursu "Spēkavīru šovs", kurā Jums ir iespēja iegūt biļetes uz starptautiskajām spēka vīru sacensībām "Riga Grand Prix 2008", kas 22. martā norisināsies "Arēnā Rīga". Atbildi uz astoņiem jautājumiem un papildjautājumu un saņem ielūgumu divām personām uz šīm sacensībām!

Ik pa divām dienām portālā eSports.lv varēsiet lasīt intervijas ar Latvijas spēkavīriem, kuri startēs šajā sacensībās. Līdz ar katru interviju tiks publicēti divi jautājumi, uz kuriem varēsiet atbildēt, izvēloties pareizo no atbilžu variantiem. Jāatbild būs līdz nākamās intervijas publicēšanas dienai. Pirmie jautājumi tiek uzdoti 12. martā, bet to atbildēšanas termiņš ir 14. marta 18:00.

Neaizmirstiet atbildēt arī uz papildjautājumu, jo tieši tas būs izšķirošs, ja būs vairāki pilnīgi pareizu atbilžu iesniedzēji. Ja arī šie skaitļi sakritīs, tad augstāku vietu ieņems tas dalībnieks, kurš savas atbildes būs iesniedzis agrāk.

Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems ielūgumu divām personām uz starptautiskajām spēka vīru sacensībām "Riga Grand Prix 2008", kas 22. martā norisināsies "Arēnā Rīga". Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 19. martā.

Lai piedalītos konkursā un laimētu ielūgumus uz Starptautiskajām spēka vīru sacensībām "Riga Grand Prix 2008", spiediet šeit>>>
.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-12 16:10, pirms 16 gadiem
Jāpiedalās

     [+] [-]

, 2008-03-12 18:31, pirms 16 gadiem
pasakiet man vienu kādas attiecības ar dopingu ir šiem "sportistiem"?

     [+] [-]

, 2008-03-12 19:37, pirms 16 gadiem
maigākas nekā olimpiskajos sporta veidos, bet arī gana nopietnas, turklāt šajā sporta veidā pārbauda arī uz narkotiskajām vielām, jo dažos vingrinājumos ir arī fiziskas sāpes, bet narkotikas ļauj paaugstināt sāpju robežu!