Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Komentētāju konkurss noslēdzies!

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Šodien noslēdzies LFF, LTV7 un eSports.lv konkurss par jaunās LMT Virslīgas sezonas komentētāja vietu. Konkursā uzvaru guvis Artūrs Bogdanovs, kurš arī tiks virzīts atbildīgajam amatam.

18. februārī portālā eSports.lv tika izsludināts Latvijas Futbola Federācijas, LTV7 un eSports.lv konkurss par futbola komentētāju vietu televīzijā jaunajai LMT Virslīgas sezonai. Lai piedalītos konkursā dalībniekiem bija jāizsniedz savs audiofails piecu minūšu videomateriālam, Kurā tiek komentēta spēle. Kopumā atsaucās teju 20 interesentu – cits konkursam bija piegājis nopietnāk, cits mazāk, taču visi noteikti uzteicami par uzdrīkstēšanos un vēlmi sevi apliecināt!

Izvērtējot iesūtītos failus, žūrijas komisija izvēlējās četrus pretendentus, kuri tika uzaicināti uz klātienes provēm. Paralēli tam arī eSports.lv lietotājiem bija iespēja izteikt savu viedokli par jaunajiem komentētājiem. Interesanti, ka šoreiz žūrijas un eSports.lv lietotāju viedokļi sakrita - gan pirmajā, gan otrajā balsojumā (otrajā gan krietni sīvākā cīņā) par labāko tika atzīts Artūrs Bogdanovs, kuram tagad priekšā darbs, lai apgūtu visas komentētāju iemaņas un spētu debitēt jaunajā ampluā. Tā kā Artūrs uzvarēja abos balsojumos, tad viņš saņems arī pārsteiguma balvas no eSports.lv un LFF. Arī pārējie dalībnieki ir ieguvuši LTV7 atzinību, tāpēc, iespējams, ka arī viņus redzēsim futbola translācijās.

Paldies par lielo atsaucību visiem portāla lietotājiem, kas noklausījās jauno censoņu sniegumu un deva savu vērtējumu! Konkurss parādīja, ka mūsu vidū ir cilvēki, kas spēj paveikt šo atbildīgo darbu, tāpēc ļoti ticams, ka šādi konkursi tiks rīkoti arī citiem sporta veidiem.

Lai apskatītu visus konkursa video, meklējiet sadaļu LTV7 konkurss vai spiediet šeit>>>

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-07 12:46, pirms 16 gadiem
Vai kaut kur var noskatīties/noklausīties iesūtītos failus?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 13:10, pirms 16 gadiem
Apsveicu uzvarētāju! Bet komentētāja izvēles process bija visai diskutabls...

  -3 [+] [-]

, 2008-03-07 13:18, pirms 16 gadiem
Pat ljoti diskutabls...ja liidz shim visas shiis Virsliigas speeles jau taa bija reti neskataamas, tad shii pesimistiskaa balss, un pashpaarliecinaataa uzvediiba, pamaacoshaas tieksmes...tas pkopeejo bildi padariis veel druumaaku...dziivojam veeljoprojaam banaanu republikaa...apsveicu...komenteetaajam ir jaabuut taadam kas no melnas dienas izvilks kaadu saules starinju, taadam kas maacees pozitiivi sasmiidinaat skatiitaaju, taads kas SEVI necels augstaak par speeleetaajiem uz laukuma un skatiitaajiem pie TV...domaaju ka juus LFF smagi iegraabaaties...

  +3 [+] [-]

, 2008-03-07 13:28, pirms 16 gadiem
Peec Dzhona komenta var spriest ka bogdanivs ir komenteetaajs nr.2 no piedaavaatajiem videofailiem...

  -3 [+] [-]

, 2008-03-07 13:31, pirms 16 gadiem
Artuurs Bogdanovas deels?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-07 13:52, pirms 16 gadiem
Otrajaa kaartaa man vislabaak patika 4. komenteetaajs, bet nu visiem finaalistiem, lai skatiitaajiem buutu interesanti klausiities, ir smagi jaapiestraadaa pie valodas (jaatbriivojas pirmkaart jau no visiem "eee" un "aaa", kameer domaa, ko teikt taalaak), kaa arii buus jaaiemaacaas visu laiku runaat - visiem bija briizhi, kad iestaajaas neveikls klusums, jo it kaa nekas nenotiek un nav ko pakomenteet.

Taa pat gribeetos dzirdeet nedaudz emocionaalaaku komenteeshanu - neprasu jau braziilju komenteetaaju emocionalitaati, bet lai vismaz balss nav galiigi monotona. Bet nu tas viss naaks ar laiku, ja uzvareetaaju tieshaam apmaaciis, nevis metiis tik eeteraa, lai komentee un maacaas pats.

     [+] [-]

, 2008-03-07 14:06, pirms 16 gadiem
Labais, vins ir labais. Pilnigi noteikti vins ir to pelnijis.

  +3 [+] [-]

, 2008-03-07 14:08, pirms 16 gadiem
Dažos vārdos... Pirmkārt, liels paldies LTV-7, LFF, esports.lv par doto iespēju pamēģināt daudziem sevi kometētāja lomā. Liels paldies visiem vērtētājiem, kuri noklausījās audiofailus, lai dotu savu vērtējumu. Paldies par komplimentiem, par pamatoto kritiku. Īpašs respect Dzhonim, kurš laikam noklausījās pilnīgi visu, turklāt deva arī vērtējumu, kurā es noteikti ieklausījos
Protams, Veiksmi Artūram komentētāja darbā, lai izdodas Domāju, ka arī parējie ieguva daudz, katrā ziņā pāris papildus vienības pieredzes kontekstā. Lai arī šoreiz trešais, taču vairāk jūtos kā ieguvējs. Domāju, ka tā domā visi, kas piedalījās konkursā. Vēlreiz paldies visiem, kas deva šo iespēju! Uz tikšanos futbolā

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 14:08, pirms 16 gadiem
Prieks par Artūru
Prieks par to ka pirmoreizi šim amatam personu izvēlējās demokratiskā ceļa, izvēloties cilvēku no tautas ! jauki

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 14:26, pirms 16 gadiem
Artūr, tagad būs intensīvi jātrenējas, jo sezona nav vairs aiz kalniem!
Malači visi, kuri uzdrošinājās pieteikt sevi daudzu dažādo uzskatu auditorijai.
+ vai LTV-7 var apspriest tandēma komentārus spēlēm? nebūtu nemaz slikti, jo jaunie viens otru noteikti papildinātu un aizstātu klusuma brīžos.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 14:32, pirms 16 gadiem
kurš ta no tiem failiem ir tas uzvareetaajs?

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 15:00, pirms 16 gadiem
APSVEICAM! NEBIJA TIK VIEGLI IEKLJUT UN ARI DAUDZI PRETINIEKI SIVI KONKURENTI UN JACER UZ LABIEM PANAKUMIEM KOMENTETAJA AMATAA!

SKATISHOS DEBIJU LTV7! URRRAAA!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 17:49, pirms 16 gadiem
Apsveicu Artur, uzvareji pelniti

  +2 [+] [-]

, 2008-03-07 18:33, pirms 16 gadiem
apsveicu artuuru.... bet par A.Kreipānu taa jau taa nebuus labaaks