Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Pirmais "Swatch" konkursa uzvarētājs noskaidrots

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Līdz ar Latvijas-Spānijas spēles beigām ir noskaidrots arī konkursa ""Swatch" spēles zvaigzne" 1. dienas uzvarētājs. Par Latvijas-Horvātijas spēles zvaigzni konkursanti atzina Armandu Šķēli, bet veiksmīgākais uzvarētājs ir lietotājs JayZee.

"Swatch" spēles zvaigzne ir ļoti vienkāršs konkurss, kurā dalībniekiem jāatbild ne vien uz konkursa jautājumiem, bet arī jānosaka katras Latvijas spēles labākie spēlētāji. Tā līdz ar Latvijas-Horvātijas spēles beigu signālu tika dots starts pirmās dienas spēlei un zvaigznes noteikšanai un balsot varēja par pieciem labākajiem Latvijas izlases basketbolistiem.

Jāsaka, ka balsis tika atdotas par visiem 12 komandas pārstāvjiem, tomēr labāko piecinieks izveidojās šāds:
1. Armands Šķēle, 1380 punkti
2. Andris Biedriņš, 1252 punkti
3. Uvis Helmanis, 606 punkti
4. Jānis Blūms, 485 punkti
5. Kristaps Janičenoks, 424 punkti

Līdz ar to uzvarētāju vistiešākajā mērā noteica papildjautājums – kurā bija jānosauc cik sekundes mačā pret Spāniju nospēlēs iepriekšējā mača zvaigzne, respektīvi, Armands Šķēle. Un ja vien nemelo oficiālais protokols, tad Šķēle laukumā pavadīja 21:56 minūtes jeb 1316 sekundes.

Līdz ar to par "Swatch" konkursa 1. dienas uzvarētāju kļuvis lietotājs JayZee, kurš minēja skaitli 1297, tas arī izrādījās vistuvākais pareizajai atbildei. Katras dienas uzvarētājs un arī attiecīgās spēles "zvaigzne" (basketbolists) saņems jauno "Puzzle Motion" pulksteni ar rotējošu ciparnīcu no "Swatch". Ar visiem uzvarētājiem eSports.lv sazināsies pa viņu reģistrācijā norādītajiem e-pastiem. Tas notiks tad, kad būs zināmi visu spēļu dienu veiksminieki.

Lai piedalītos 2. dienas spēlē un sīkāk iepazītos ar spēles noteikumiem, spied šeit>>>!

     [+] [-]

, 2007-09-05 01:05, pirms 17 gadiem
Apsveicu!

     [+] [-]

, 2007-09-05 07:34, pirms 17 gadiem
Yeah Yeah

     [+] [-]

, 2007-09-05 09:02, pirms 17 gadiem
bljjiin... Viitols tak bija noteikti starp pirmaas dienas zvaigneem, bet ja jau tika mineeti visi 12 speeleetaaji, tad vispaar nekas nepaarsteidz!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja