Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Konkurss - "Swatch" spēles zvaigzne

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

eSports.lv sadarbībā ar "Swatch" piedāvā jaunu konkursu - "Swatch" spēles zvaigzne. Skaties Latvijas izlases spēles, nosaki piecas spēles zvaigznes, atbildi uz jautājumiem un saņem "Swatch" pulksteni!

Kā risināsies konkurss?
Skaties katru Latvijas spēli un nosaki piecas spēles zvaigznes. Nobalso par tām internetā, atbildi vēl uz diviem jautājumiem, kā arī papildjautājumu. Atbildēt būs iespējams no Latvijas izlases spēles beigām, līdz nākamās spēles sākumam. Konkurss ilgs tik dienas, cik spēlēs Latvijas izlase, tādējādi no mūsu komandas snieguma arī atkarīgs izspēlējamo balvu skaits.

Kādi būs jautājumi?
Spēles pirmais jautājums būs spēles zvaigznes noteikšana, kurā jums būs jāizvēlās piecas Latvijas izlases "zvaigznes" pēc to nozīmīguma attiecīgajā spēlē. Šis jautājums būs kā saite uz papildjautājumu, jo tajā Tev būs jānorāda cik sekundes nākamajā spēlē aizvadīs iepriekšējās kārtas "zvaigzne". Pārējos divos jautājumos atliks parādīt savas zināšanas vai atrast pareizo atbildi.

Kādas ir balvas?
Katras dienas uzvarētājs un attiecīgās spēles "zvaigzne" (basketbolists) saņems jauno "Puzzle Motion" pulksteni ar rotējošu ciparnīcu no "Swatch".

Kā tiks noteikti uzvarētāji?
Par katras dienas uzvarētāju kļūs tad dalībnieks, kurš būs atbildējis pareizi uz abiem jautājumiem, nosaucis spēles zvaigznes, kā arī visprecīzāk prognozējis spēles zvaigznes spēles laiku (sekundēs) nākamajā mačā. Ja vairākiem dalībniekiem būs pilnīgi precīzas atbildes, tad par noteicošo kritēriju būs atbildēšanas laiks – kurš ātrāk būs atbildējis, tas arī iegūs galveno balvu. Ar uzvarētājiem eSports.lv sazināsies pa lietotāja reģistrācijas laikā norādīto e-pasta adresi.

Pirmās spēle sākums - 3. septembrī, plkst. 22:00! Lai piedalītos, spied šeit>>>!

     [+] [-]

, 2007-09-03 22:23, pirms 17 gadiem
Būs laikam jāpiedalās

     [+] [-]

, 2007-09-03 22:32, pirms 17 gadiem
nenesaju rokas pulkstenjus

     [+] [-]

, 2007-09-04 19:30, pirms 17 gadiem
webber, es ar nē, bet es viņu pārdotu

     [+] [-]

, 2007-09-24 17:28, pirms 17 gadiem
ja jau gustavo ta jau