Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Feldmanis: ''Uz Parīzi dosimies ar nopietniem nodomiem''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Feldmanis: ''Uz Parīzi dosimies ar nopietniem nodomiem''
Raimonds Feldmanis. Foto: LBS

Latvijas 3x3 basketbola izlases treneris Raimonds Feldmanis dienu pirms došanās uz Parīzes olimpiskajām spēlēm komentārā Latvijas Basketbola savienībai komentēja sagatavošanās procesu un mērķus turnīrā.

Rīt 3x3 basketbola izlase dosies uz Parīzi. Četriniekā izvēlēti olimpiskie čempioni Nauris Miezis un Kārlis Lasmanis un olimpisko spēļu debitanti - Zigmārs Raimo un Francis Lācis. Kā rezervisti iekļauti Edgars Krūmiņš un Agnis Čavars, kuri varēs aizvietot kādu spēlētāju savainojuma gadījumā.

''Treniņos vienmēr gribas un var izdarīt vairāk, tomēr kopumā sagatavošanās plāns ir izpildīts. Uz Parīzi dosimies ar nopietniem nodomiem,'' par sagatavošanās posmu pirms nozīmīgā turnīra Latvijas Basketbola savienībai (LBS) teica 3x3 treneris Raimonds Feldmanis. ''Treniņos modelējām dažādas spēles situācijas, arī gatavojāmies cīņai ar konkrētiem pretiniekiem.''

Sagatavošanās posmu 3x3 izlase aizvadīja Tenerifē. Atceļā no tās Latvijas izlase pagājušajā nedēļas nogalē Barselonā piedalījās PRO FCBQ turnīrā. Grupā tika pieveiktas mājinieku komandas “Basquet Girona” (19:17) un “Pando Mataro” (21:16). Izslēgšanas turnīrā spēlēts trijatā, jo veselības stāvokļa dēļ malā palika Lasmanis. Ceturtdaļfinālā ar 21:10 uzvarēta “Prosport team”, bet pusfinālā ar 13:21 atzīts “Lausanne” pārākums. “Spēlējām, izvairoties no lieka riska, lai neiedzīvotos problēmās. Sportiskā forma vēl nav optimāla, gatavošanās plānota tā, lai to sasniegtu pašās jūlija beigās.”

Nauris Miezis 26. jūlija vakarā būs viens no Latvijas karognesējiem atklāšanas ceremonijā. 3x3 turnīru izlase sāks 30. jūlijā pret Lietuvu. Vēl grupā būs jāspēlē pret ASV, Serbijas, Francijas, Nīderlandes, Polijas un Ķīnas izlasēm. Pēc septiņiem mačiem divas labākās automātiski tiks pusfinālā, trešo līdz sesto vietu ieguvējas cīnīsies ceturtdaļfinālā, bet septītās un astotās vietas īpašniecei cīņa par medaļām beigsies.

Izmantotie resursi:
https://3x3.basket.lv/3x3-olimpiesi...

     [+] [-]

, 2024-07-24 16:29, pirms 2 mēnešiem
Ja ar nopietniem nodomiem, tad Čavaru vajadzēja ņemt Raimo vietā! Stabilāks, precīzāks, nosvērtāks...

     [+] [-]

, 2024-07-24 19:34, pirms 2 mēnešiem
Lasmanim atkal veselības problēmas. Kas notiek? Nebūs taču pa īstam saņēmis poti?

     [+] [-]

, 2024-07-24 22:19, pirms 2 mēnešiem
Lasmanim ieilgušas veselības problēmas, kas nav saistītas ar sportu. Jācer, ka tiks čalis uz kājām!💪🏻