Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

IZM: panākta vienošanās par OS atlases līdzfinansējuma atkārtotu pārskatīšanu

Agris Suveizda

IZM: panākta vienošanās par OS atlases līdzfinansējuma atkārtotu pārskatīšanu
Foto: Jurmala.Beachvolley

Latvijas Volejbola federācija pagājušajā nedēļā cēla publisku trauksmi, ka cerētā 400 tūkstošu eiro līdzfinansējuma vietā valsts pludmales volejbola turnīram Jūrmalā plāno piešķirt tikai 230 tūkstošus, un paredzams, ka līdzekļu jautājums varētu tikt skatīts atkārtoti.

"Šodien sadarbības sanāksmē koalīcijā vienojās atkārtoti pārskatīt virzīto lēmuma projektu par finansējuma piešķiršanu Latvijas Volejbola federācijai – 400 tūkstošu eiro apmērā Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) pludmales volejbola Nāciju kausa fināla – kontinentālās olimpiskās kvalifikācijas turnīra licences iegādei un organizatorisko izmaksu segšanai," portālam Sportacentrs.com sacīja Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta direktora pienākumu izpildītājs Juris Zīvarts.

"IZM Sporta departaments veiks nepieciešamos grozījumus un papildinājumus dokumentācijā, lai Ministru kabinets varētu lemt par finansējuma piešķiršanu. Ceram, ka šā jautājuma skatīšana varētu notikt 16. aprīlī," departamenta vadītājs turpināja.

Nāciju kausa fināls, kurā vīriešu un sieviešu konkurencē jāizspēlē arī pa vienai ceļazīmei uz Parīzes olimpiskajām spēlēm, Jūrmalā ir paredzēts no 13. līdz 16. jūnijam. Federācijas ģenerālsekretārs Arnis Tunte iepriekš pauda, ka turnīra plānotais budžets ir 694 tūkstoši eiro. No pašvaldības paredzēts 120 tūkstošu līdzfinansējums, no valsts federācija lūdza 400 tūkstošus, taču finansējuma piešķiršanas projektā bez federācijas ziņas un pretēji LOK rekomendācijai tika plānoti tikai 230 tūkstoši eiro.

     [+] [-]

, 2024-04-08 18:50, pirms 3 nedēļām
Deputāti gjau pikti par to,ka nevarēja redzēt pa tv pag. gada izšķirošās spēles no Jūrmalas turnīra ar latviešu pāru dalību..

Nafig dot piķi,ja nekur nevar redzēt spēles no mūsmājām..

     [+] [-]

, 2024-04-08 19:02, pirms 3 nedēļām
700k pludmales bumbai, kura iespeja mums dabut celazimi ir nieciga. Sis jau ir viena limeni ar 250k sieviesu hokeju. Iedodiet to naudu jauniesu limeni, un bez sadiem turniriem butu celazime volejbola

     [+] [-]

, 2024-04-08 20:44, pirms 3 nedēļām
rediss77 rakstīja: 700k pludmales bumbai, kura iespeja mums dabut celazimi ir nieciga. Sis jau ir viena limeni ar 250k sieviesu hokeju. Iedodiet to naudu jauniesu limeni, un bez sadiem turniriem butu celazime volejbola
Te gan jāpiekrīt! šobrīd pludmales volis it īpaši vīriešiem ir lielā bedrē un te cerības tikt un vinnēt kko ir ļoti mazas,kapēc nevarēja vnk citur spēlēt? visur tikai vajag mājās rīkot,pārspīlēti daudz jau tas sāk atkārtoties.. Mūsu vienīgās pretendentes uz kko OS jau sen ir tikušas tur.. Plus, ja valsts maksā 700k es gribētu redzēt kur tieši tā nauda aiziet? smiltis jaunas nav jāved tribīnes Jūrmalā ir,kur 700k?