Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Snikum vēl viena uzvara paraiejādes sacensībās Nīderlandē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Snikum vēl viena uzvara paraiejādes sacensībās Nīderlandē
Rihards Snikus ar savu zirgu. Foto: Latvijas Paralimpiskā komiteja

LETA. Latvijas parasportistists Rihards Snikus sestdien Nīderlandē ar zirgu "King of the Dance" uzvarēja "Para Grand Prix B" iejādes sacensībās, bet Alise Muižniece ar zirgu "Baily" uzrādīja devīto labāko rezultātu "Para Grand Prix B IV" vērtējumā, informē Latvijas Paralimpiskā komiteja.

Snikus sasniedza rezultātu 77,847% un svinēja uzvaru, apsteidzot mājinieci Annemarīki Nobelu ar 75,139% un vācieti Martinu Bencingeri ar 73,958%. Šajās sacensībās startēja 13 parasportisti.

Muižniece ar "Baily" sasniedza rezultātu 68,243%, ieņemot devīto vietu 14 sportistu konkurencē. Par uzvarētāju ar 76,892% kļuva vāciete Anna Lēna Nīhuesa, mājiniece Sanne Fūtsa ar 75,360% ierindojās otrajā pozīcijā, bet trešā ar 71,667% bija vēl viena Nīderlandes pārstāve Melisa Jansena.

Snikus svētdien turpat Nīderlandē, startēs arī brīvā stila disciplīnā.

Izmantotie resursi:
LETA