Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Mosko "US Open" junioru ratiņtenisa turnīrā zaudē ranga līderei

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Mosko "US Open" junioru ratiņtenisa turnīrā zaudē ranga līderei
Ailīna Mosko. Foto: LPK

LETA. Latvijas ratiņtenisiste Ailīna Mosko trešdien ASV atklātā čempionāta junioru turnīra pirmajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā pārliecinoši piekāpās ranga līderei Vitorijai Mirandai no Brazīlijas.

15 gadus vecā Mosko, kura ieņem devīto vietu junioru ratiņtenisa pasaules reitingā un ir pirmā Latvijas ratiņtenisiste, kura saņēmusi uzaicinājumu piedalīties ASV atklātā čempionāta junioru turnīrā, spēja uzvarēt tikai vienā geimā, maču noslēdzot ar zaudējumu 1-6, 0-6.

Miranda "US Open" junioru ratiņtenisa turnīrā startē otro gadu pēc kārtas. Pērn brazīliete piedzīvoja zaudējumu pirmās kārtas spēlē.

Junioru sacensībās piedalās astoņas ratiņtenisistes.

Mosko turnīrā startēs arī dubultspēlēs, kur pirmajā kārtā jeb pusfinālā pārī ar Ailu Gilespī no Austrālijas tiksies ar Rio Okano un Jumu Takamuro no Japānas, kuras izsētas ar otro numuru.

Otrajā pusfināla pārī spēlēs galvenās favorītes brazīliete Vitorija Miranda un Luna Gripa no Beļģijas pret kanādieti Federiku Berubē Peronu un Sabīni Cauzu no ASV.

Turnīru, kas norisināsies no līdz 6.septembrim, organizē ASV Tenisa asociācija (USTA).

Izmantotie resursi:
LETA