Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Dadzīte: "Ļoti patīkami, ja šķēps un disks ar katru dienu lido par centimetru tālāk"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Dadzīte: "Ļoti patīkami, ja šķēps un disks ar katru dienu lido par centimetru tālāk"
Diāna Dadzīte. Foto: Vladislavs Proškins, F64

24. augustā sāksies Tokijas paralimpiskās spēles. 2016. gada Riodežaneiro paralimpiādes zelta medaļniece šķēpmešanā un vicečempione diska mešanā Diāna Dadzīte sociālajā tīklā vēsta, ka treniņu process ir grūts, taču to kompensē gandarījums par rezultātu uzlabošanos.

"Tuvojoties Tokijas paralimpiskajām spēlēm, katru dienu braucu uz diviem treniņiem - vienu pavadu trenažieru zālē, bet otru - laukumā, kur metu disku un šķēpu. Tas, protams, ir ne tikai fiziski, bet arī morāli nogurdinoši, taču man ļoti patīk tas, ko daru. Redzēt, kā šķēps un disks ar katru dienu lido par centimetru tālāk, ir ļoti patīkami," informē Diāna Dadzīte.

"Šis gads nav bijis vienkāršs - gan sportā, gan privātajā dzīvē ir bijušas savas korekcijas. Un ir tik viegli teikt - nepadodies, tev noteikti izdosies, tev nav jāsatraucas, tikai turies... Bet mēs visi zinām, cik to grūti izdarīt," atklāj mūsu zvaigzne. "Taču es ticu, ka viss, kas notiek - notiek uz labu! Dažreiz ir jālec nezināmās krācēs, lai redzētu, kur tās aiznes. Kad vienas durvis aizveras, ir vēl divas, kas turpat blakus atveras."

Izmantotie resursi:
facebook.com/diana.dadzite