Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

Orientieriste Grosberga iekļūst pasaules čempionāta sprintā ceturtdaļfinālā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Orientieriste Grosberga iekļūst pasaules čempionāta sprintā ceturtdaļfinālā
Sandra Grosberga. Foto: LOF

LETA. Pasaules čempionātā orientēšanās sportā sprintā Sandra Grosberga kā vienīgā no Latvijas pārstāvjiem otrdien spēja iekļūt ceturtdaļfinālā.

Grosberga startēja C kvalifikācijas grupā, kur sasniedza ceturto labāko rezultātu, finišējot pēc desmit minūtēm un 50 sekundēm, no apakšgrupas uzvarētājas šveicietes Simonas Ebersoldas atpaliekot 41 sekundi.

Starp 12 ātrākajiem, kas iekļūst ceturtdaļfinālā, savās kvalifikācijas grupās nespēja finišēt Signe Sirmā un Anna Eleonora Freimane. Sirmā B grupā ieņēma 18. vietu, finišu sasniedzot pēc 11 minūtēm un 19 sekundēm, bet Freimane ar rezultātu 11 minūtes un 53 sekundes bija 23. ātrākā A kvalifikācijas grupā.

Tikmēr vīriešu konkurencē Andris Jubelis ar rezultātu desmit minūtes un 37 sekundes ieņēma 16. vietu B kvalifikācijas grupā, Endijs Titomers finišēja pēc desmit minūtēm un 53 sekundēm, kas deva dalītu 16. pozīciju C grupā, bet Jānis Tamužs ar finišu pēc 11 minūtēm un septiņām sekundēm ierindojās 26. vietā A grupā.

Ceturtdaļfinālam kvalificējās katras grupas 12 ātrākie sportisti.

Iepriekš komandu sprinta sacensībās Latvijas vienība izcīnīja 18. vietu. Komandas sastāvā bija Sirmā, Jubelis, Titomers un Grosberga.

Pasaules čempionāts Dānijā bija paredzēts jau 2020. gada vasarā, taču Covid-19 pandēmijas dēļ tika pārcelts.

Meistarsacīkstes sākās ar sprinta stafeti, šodien norisinās izslēgšanas sprinta kvalifikācija un fināli, bet ceturtdien notiks klasiskais individuālais sprints ar kvalifikāciju un finālsacensībām.

  -2 [+] [-]

, 2022-06-28 15:40, pirms 2 gadiem
Šajā čempionātā pagaidām vienīgās cerības uz Grosbergu. Ceturdaļfinālā izskatās, ka skrēja stabili, bet pusfinālā no pārējām atpalika distances sākuma daļā:

https://r.emit.live/followfull.php?...

GPS knock-out fāzei vēl nav pieejams, lai apskatītu, kāpēc atpalika. Ātrums vai orientēšanās kļūda?

     [+] [-]

, 2022-06-28 15:50, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Šajā čempionātā pagaidām vienīgās cerības uz Grosbergu. Ceturdaļfinālā izskatās, ka skrēja stabili, bet pusfinālā no pārējām atpalika distances sākuma daļā:

https://r.emit.live/followfull.php?...

GPS knock-out fāzei vēl nav pieejams, lai apskatītu, kāpēc atpalika. Ātrums vai orientēšanās kļūda?
Nesaprotu par kādiem ceturdaļfināliem un pusfināliem tu murgo, ja ir bijusi tikai kvalifikācija un ceturdaļfināli sāksies 1700
GPS knock-out kvalifikācijai ir pieejams un Grosberga bez lielām kļūdām noskrēja

     [+] [-]

, 2022-06-28 18:10, pirms 2 gadiem
kasiic rakstīja: Nesaprotu par kādiem ceturdaļfināliem un pusfināliem tu murgo, ja ir bijusi tikai kvalifikācija un ceturdaļfināli sāksies 1700
GPS knock-out kvalifikācijai ir pieejams un Grosberga bez lielām kļūdām noskrēja
jā, Tev taisnība! Kad iepriekš atvēru to saiti, kuru ieliku komentārā, tad rādījās rezultāti no 1/4 un 1/2, bet laikam tie bija no citām sacensībām. Vēl nobrīnījos, ka iespējams ir kādas izmaiņas programmā. Tagad tajā pašā saitē rādās online no šī čempionāta. Grosbergas skrējiens 1/4 finālā tieši tagad notiek:
https://r.emit.live/followfull.php?...