Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1283, Did:0, useCase: 3

Foto stāsti Nordea Rīgas maratonā

Palīdzi restaurēt Nordea Rīgas maratona foto vēsturi un laimē digitālo fotokameru!

Rīgas maratonam ir gana sena un interesanta vēsture, tomēr ir ļoti maz saglabājušās liecības par maratonu un tā norisi vairāk kā 20 gadu garumā.

Nordea Rīgas maratons vēlas atjaunot vēsturisko foto atmiņu par mūsu pilsētas maratonu un līdz Nordea Rīgas maratona 25. jubilejai (2015. gadā) savākt pilnu maratona vēstures arhīvu. Tā kā mūsu un Rīgas Domes rīcībā ir maz saglabājušās maratona vēstures liecības, vēlamies iesaistīt vēstures restaurēšanā uzticamos maratona dalībniekus un līdzjutējus.

Aicinām piedalīties foto atmiņu konkursā „Foto stāsti Nordea Rīgas maratonā”, kurā ikviens var dalīties ar savām, radinieku un/vai draugu fotogrāfijām un stāstiem par un ap Nordea Rīgas maratonu, kopš 1991. gada. Foto stāstu konkurss norisināsies no šī gada 23. marta līdz 21. aprīlim portālā draugiem.lv.

Fotogrāfijas kopā ar nelieliem vēstures stāstiem un atmiņām lūdzam ievietot mūsu lapā draugiem.lv/nordearigasmaratons. Tāpat aicinām visus maratona draugus balsot par, viņuprāt, interesantāko Nordea Rīgas maratona vēstures foto stāstu. Iepriekš rūpīgi izvērtējot visus konkursa dalībniekus, jo balsošanā var piedalīties tikai vienu reizi no sava draugiem.lv profila.

Akcijas noslēgumā populārākās bildes iesniedzējs saņems digitālo fotokameru, savukārt divi citi labāko bilžu autori saņems Nordea Rīgas maratona kolekcijas T-kreklus.

Gadījumā, ja jums ir problēmas pārvērst sev pieejamās maratona fotogrāfijas digitālā formātā vai ir kādas citas neskaidrības, droši rakstiet mums uz: marathon@necom.lv.

Veidosim Nordea Rīgas maratona vēsturi kopā!