Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:164, Did:0, useCase: 3

"Nordea Rīgas maratonā" pirmo reizi dalībniekiem veidos trakās frizūras un stilu

Jānis Celmiņš

Šo svētdien, 22.maijā, "Nordea Rīgas maratonā" Philips SensoTouch teltī frizieri dalībniekiem veidos trakās frizūras matiem vai bārdām, savukārt stilisti palīdzēs paspilgtināt kopējo vizuālo tēlu.

Philips trako frizūru matiem un bārdām veidošana maratona dalībniekiem ir jauna tradīcija, savukārt pasaulē līdzīgas izskata izmaiņas ir ierasta prakse. Trako frizūru veidošanā var iesaistīties ikviens, kurš nebaidās no oriģinālām pārmaiņām un vēlas būt pamanīts skrējiena laikā.

Frizieru un stilistu lomās būs jaunieši no Birutas Mageles starptautiskās stilistu skolas, kuri, izmantojot savas amata prasmes komplektā ar matu krāsām un lakām, panāks efektīgas izmaiņas dalībnieku izskatā.

Šīs jaunās aktivitātes mērķis ir iedvesmot skrējējus skrējienam, kā arī veidot maratonu par neaizmirstamiem svētkiem Rīgas pilsētai, dalībniekiem un sanākušajiem līdzjutējiem. Arī salīdzinot pasaulē lielākos maratonus, var ievērot, ka tā ir kā vizuāli krāšņa skrējēju izdomas parāde, nevis tikai skriešanas pasākums.

Philips frizētava atradīsies blakus dalībnieku mantu glabāšanas teltij un darbosies no plkst. 9:00 līdz 15:00. Frizētavas saimnieka lomā būs Ufo.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Lievītis