Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Kalējiem" nāksies centīgi kalt...

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Kalējiem" nāksies centīgi kalt...
Vadībā Andžejs Ļebedevs.

Zviedrijas Bauhaus-Ligan spīdveja čempionāta pirmajā pusfinālmačā Andžeja Ļebedeva pārstāvētā Eskilstūnas komanda "Smederna" viesos ar 44:46 zaudēja "Rospiggarna Hallstavik" komandai un šovakar atbildas mačā savā mototrekā tai ir jāuzvar vismaz ar triju punktu pārsvaru. Ļebedeva rēķinā - 11 punktu.

Regulārā čempionāta uzvarētāja "Smederna" pēc Gļeba Čugunuva un Andžeja Ļebedeva uzvaras 5. braucienā ar 4:2 izvirzījās vadībā ar 16:14, taču tā arī bija vienīgā reize, kad "Kalēji" bija vadībā. Divus braucienus pirms mača beigām Halstavikas komandai bija pat 10 punktu pārsvars - 44:34, taču pārliecinošu uzvaru gūt neizdevās. Pēdējos divus braucienus viesi uzvarēja ar 5:1 un vienu no dubultuzvarām atveda arī Ļebedevs un dānis Mihaels Jepsens Jensens. Galarezultātā - 46:44 "Rospiggarna" labā, kas atbildes mačā par favorītiem jau padara "Kalējus", taču viņiem nāksies sparīgi kalt, lai pārspētu komandu, kuras rindās ir tādi meistari kā Patriks Dudeks, Adrians Miedziņskis, Kais Hukenbeks, Kims Nilsons, Timo Lahti...
"Smederna" rindās bija trīs izteikti līderi - 12 punkti Kacperam Vorinam, 11 punktu Ļebedevam un 10 punktu Pontusam Aspgrenam. Neveiksmīgs mačs (viena uzvara un trīs nulles) šoreiz bija Čugunovam, arī no Jepsena Jensena tika gaidīts vairāk par 7 punktiem.
Otrā pusfinālā "Dackarna Malilla" savā mototrekā ar 47:43 pārspēja "Varstervik Speedway" komandu. Arī šajā pārī atbildes mačs jau šovakar.