Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevam nulles Zviedrijā, Gusts - sestais Polijā, Puodžuks un Kostigovs - trijniekā Rovnā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedevam nulles Zviedrijā, Gusts - sestais Polijā, Puodžuks un Kostigovs - trijniekā Rovnā
Francis Gusts (vadībā) ir viens no līderiem Polijas Ekstralīgas kausa izcīņā 250 kub.cm klasē.

Pagalam neveiksmīgu maču Zviedrijas spīdveja Elitserien čempionātā aizvadīja titula īpašnieki Eskilstūnas "Smederna" motobraucēji - 35:55 zaudējums savā mototrekā no Molillas "Dackarna", toties sekmīgi Polijas Ekstralīgas kausa izcīņā 250 kub.cm klasē turpina piedalīties Rīgas IK "Auseklis" pārstāvis Francis Gusts, bet Ķasts Puodžuks un Jevgeņijs Kostigovs sekmīgi piedalījās Igora Marko piemiņas sacensībās Rovnā (Ukraina).

Eskilstūnā pirmajos divos braucienos komandas apmainījās ar 5:1 uzvarām, bet tad viesi izvirzījās vadībā un arvien palielināja savu pārsvaru. Andžejs Ļebedevs startēja trīs reizes un visas trīs reizes finišēja ceturtajā vietā, palikdams bez punktiem. Neveiksmīgs mačs arī vēl vienam no "Smederna" līderiem dānim Mihaelam Jepsenam Jensenam - tikai 3 punkti piecos braucienos, un pat komandas līderim Fredrikam Lindgrenam šoreiz tikai 8 punkti piecos braucienos un tikai viena uzvara braucienā.
"Smederna" saglabā 6.vietu turnīra tabulā, līdz pirmajam kvartetam ir tikai 3 punkti, taču "Kumla Indianerna", kas pašreiz atrodas 4.vietā, ir aizvadījusi par diviem mačiem mazāk...
Čenstohovas mototrekā risinājās Polijas Ekstralīgas kausa izcīņas 3.posma sacensības 250 kub.cm klasē un arī šajā posmā starp līderiem bija Francis Gusts - šoreiz viņa rēķinā 9 punkti (uzvara divos braucienos) un 6. vieta. Viens no Ekstralīgas kausa izcīņas posmiem paredzēts arī Daugavpilī. Savukārt jau sestdien Gustam būs sacensības Dānijā, bet jūlija otrajā pusē Dānijā risināsies pasaules čempionāts spīdvejā 250 kub.cm klasē.
Rovnā risinājās 1986.gada Eiropas junioru atklātā čempionāta (patiesībā - pasaules čempionāts) uzvarētāja Igora Marko piemiņas sacensības, kurās sekmīgi piedalījās divi Daugavpils "Lokomotīves" motobraucēji - Ķasts Puodžuks atveda 11 punktus un pārī ar Staņislavu Meļņičuku (9 punkti) kļuva par uzvarētāju, bet Jevgeņijs Kostigovs atveda 12 punktus un pārī ar Andriju Kobrinu (4 punkti) ieņēma 3. vietu.