Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Vilkiem" nāksies pagaidīt

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Vilkiem" nāksies pagaidīt
Mačs Ostruvā Andžejam Ļebedevam šosezon nebija starp labākajiem...

Krosno spīdveja komandai "Cellfast Wilki" acīmredzot vēl neizdosies iekļūt Polijas Ekstralīgā - eWinner 1. līgas pirmajā pusfinālmačā Andžeja Ļebedeva pārstāvētā komanda viesos ar 30:60 zaudēja Ostruvas "Arged Malesa". Ļebedeva rēķinā - 7 punkti.

"Favorīte noteikti ir Ostruvas komanda, taču mums nav, ko zaudēt - cīnīsimies un mēģināsim uzvarēt," vēl pirms Nāciju spīdveja pusfināliem Daugavpilī par gaidāmo dueli ar Ostruvas komandu teica Andžejs Ļebedevs. Teorētiski, protams, 30 punktu fedicītu var atgūt un uzvarēt divu maču summā arī var, taču tas izskatās pārāk teorētiski... eWinner 1. līgas jaunpienācēja Krosno komanda aizvadīja lielisku sezonu un tās iekļūšana finālā jau ir panākums, bet vēl lielāku mērķu sasniegšanu laikam tomēr būs jāatliek uz nākamo sezonu (Ļebedevam ir līgums ar "Vilkiem" arī uz 2022. gada sezonu).
Andžejs bija vienīgais viesu rindās, kurš divreiz spēja uzvarēt savos braucienos (viena uzvara Patrikam Vojdilo), taču kopumā arī viņam tas nebija sekmīgs mačs - 7 punkti sešos braucienos (vairāk punktu - attiecīgi 9 un 8 - komandā tikai čeham Vāclavam Milikam un Tobiašam Musielakam).