Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejam Ļebedevam seši punkti sezonas pirmajās sacensibās

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejam Ļebedevam seši punkti sezonas pirmajās sacensibās
Andžejs Ļebedevs (vadībā) sezonas pirmajās sacensībās ieguva 6 punktus.

Pirmās sacensības jaunajā sezonā aizvadīja Latvijas labākais spīdveja meistars Andžejs Ļebedevs - Bidgoščas mototrekā Polijā viņš ieguva 6 punktus un ieņēma 10. vietu tradicionālajās sezonas atklāšanas sacensībās "Kryterium Asow".

Šīs sacensības Bidgoščas mototrekā risinājās 35. reizi, tās jau tradicionāli atklāt spīdveja sezonu Polijā un tajās piedalās vairāki pasaules klases spīdvejisti. Šoreiz, piemēram, bija trīs pasaules čempioni - pašreizējais titula īpašnieks polis Bartožss Zmarzliks, 2021. gada čempions Artjoms Laguta un 2017. gada čempions austrālietis Džeisons Doils. Plus vēl virkne augsta starpauttiska līmeņa spīdvejistu (Macejs Janovskis, Tims Sērennsens, Kais Hukenbeks, Jaroslavs Hampels, Patriks Dudeks, Dominiks Kubera...) un starp tiem arī šā gada "Grand Prix" seriāla jeb individuālā pasaules čempionāta pamatsastāva debitants Andžejs Ļebedevs.

Daugavpilietim neizdevās tikai pirmais brauciens un tajā vienīgajā viņš palika bez punktiem. Tad sekoja otrā vieta braucienos aiz Šimona Vozņaka (pērn ieņēma 3. vietu šā gada "Grand Prix" pretendenti finālā un šosezon ir GP seriāla pamatsastāvā) un Zmarzlika, tad bija divas trešās vietas - aiz Lagutas un vācieā Kaja Hukenbeka (arī šosezon ir GP seriāla pamatsastāvā), kā arī aiz poļa Dominika Kuberas un Doila (ar austrāloeti Andžejs spēkojās par otro vietu līdz pēdējiem metriem). Summā - 6 punkti un 10. vieta, kas pirmajās sacensībās un tik spēcīgā konkurencē ir labi un cerīgi.
15 no 15 iespējamajiem punktiem ieguva Zmarzliks un trešo reizi kļuva par šo sacensību uzvarētāju. Otrais ar 12 punktiem Vozņaks, bet pa 10 punktiem ieguva Laguta un Doils un starp viņiem notika papildbrauciens par 3. vietu. Uzvarēja Artjoms Laguta.

     [+] [-]

, 2024-03-24 18:52, pirms mēneša
Vārdu sakot,zaudēja visiem dūžiem.Nekas nav mainījies.