Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevam 8 punkti un komandas uzvara, junioriem - atkal kritums

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedevam 8 punkti un komandas uzvara, junioriem - atkal kritums
Andžejam Ļebedevam labs mačs Zviedrijas Elitserien čempionātā un komandai uzvara.

Labu maču Zviedrijas spīdveja Elitserien čempionātā aizvadīja Andžejs Ļebedevs, kurš ar 8 punktiem sekmēja čempiones Eskilstūnas "Smederna" uzvaru savā mototrekā pār vicelīderi "Vetlanda Speedway" ar 47:43, toties "Loko" junioriem atkal kritums Polijas junioru komandu pusfinālsērijas posmā.

Jau pirmajā braucienā Andžejs Ļebedevs pārī ar Frederiku Lindgrenu guva 4:2 uzvaru (Ļebedevs finišēja pirmais), tad 5. braucienā Andžejs pārī ar Pontusu Aspgrenu uzvarēja ar 5:1 (Ļebedevs finišēja otrais) un atguva savai komandai vadību - 16:14, bet 12. braucienā pārī ar dāni Mihaelu Jepsenu-Jensenu atkal tika gūta 5:1 uzvara (Ļebedevs atkal otrais), "Smederna" pirmo reizi panāca desmit punktu pārsvaru - 41:31 - un tas lielā mērtā izšķīra mača likteni par labu mājiniekiem.
Eskilstūnas komandā 11 punktus atveda Jepsens-Jensens, pa 8 - Ļebedevs un Lindgrens, pa 7 - Aspgrens un Adrians Miedziņskis, 6 - Pšemislavs Pavļickis. Izteikta komandas uzvara.
Pēc šīs uzvaras "Smederna" turnīra tabulā atrodas 4. vietā, taču tikai punkts to šķir no otrās un trešās vietas, bet trīs punkti - no pirmās vietas. Svarīgāk ir tas, ka par trim punktiem atpaliek tuvākie sekotāji, bet 7. vieta atpaliek jau par 11. punktiem (pirmās sešas komandas iekļūs izslēgšanas turnīrā).
Daugavpils "Lokomotīves" juniori Oļegs Mihailovs, Dāvis Kurmis un Ričards Ansviesulis Polijas junioru komandu čempionāta pusfināla posmā Toruņā sakrāja 15 punktus un un otro reizi pēc kārtas trijniekā neiekļuva - šoreiz 5. vieta. Mihailovam - 7, Kurmim - 5, Ansviesulim - 3 punkti.