Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Eliss pret Morisu - 11:7, "Tīģeri" pret "Vilkiem" - 46:44

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Eliss pret Morisu - 11:7, "Tīģeri" pret "Vilkiem" - 46:44
Adams Eliss pēdējā braucienā sekmēja "Tīģeru" uzvaru.

Ļoti aizraujošs mačs Lielbritānijas spīdveja Premiership čempionātā izvērtās starp Daugavpils "Optibet Lokomotīve" leģionāru pārstāvētajām komandām - angļa Adama Elisa "Sheffield Tigers" un austrālieša Nika Morisa "Wolverhampton Wolves". "Tīģeri" izrāva uzvaru pēdējā braucienā - 46:44.

Pēc pieciem braucieniem bija neizšķirts 15:15, bet pēc 9 braucieniem bija 29:25 mājinieku labā. Pirmajā Morisa un Elisa duelī uzvarēja Moriss, bet Eliss palika bez punktiem. Nākamais viņu duelis bija 13. braucienā, pirms kura rezultāts bija 36:36. Moriss un viņa tautietis Sems Masterss uzvarēja ar 4:2 (Eliss - bez punktiem) un viesi izvrzījās vadībā - 40:38.

Trešajam Elisa un Morisa duelim vajadzēja notikt pēdējā braucienā, kurā izšķīrās mača liktenis (pirms tā - 41:43), taču tas nenotika. Moriss iebrauca starta lentās un tika diskvalificēts par pāragru startu. Viņa vietā izbrauca Leons Flints, taču viņam un Stīvam Voralam uzvaru nosargāt neizdevās - austrālietis Džeks Holders un Eliss uzvarēja ar 5:1 un atnesa uzvaru "Tīģeriem" - 46:44. Elisa rēķinā visā mačā 11 punktu, Morisam - 7 punkti.

Pēc šā panākumu Šefīldas komanda panāca "Vilkus" turnīra tabulā - abām komandām tagad ir pa 12 punktiem un tās atrodas 3. un 4. vietā. Līderei "Ipswich Witches" komandai ir 16 punktu.