Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīvei" smags pārbaudījums Žešuvā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīvei" smags pārbaudījums Žešuvā
"Lokomotīvei" klāsies smagi, bet cerēsim uz labāko
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejistiem šodien Polijas 1. spīdveja līgā smagas izbraukuma sacīkstes pret Žešuvas "Marma", kas ir viena no spēcīgākajām komandām visā līgā.

Daugavpils "Lokomotīve" veiksmīgi iesākusi jauno Polijas 1. spīdveja līgas sezonu, uzreiz piesakoties uz cīņu par kādu no godalgām. Pārliecinošās uzvaras savā trekā pār Miškolcas un Gņežno komandām, kā arī nelielie zaudējumi viesos vieš optimismu pirms sezonas izšķirošajiem posmiem.

Šodien daugavpiliešus gaida ļoti smags pārbaudījums pret vienu no spēcīgākajām komandām - Žešuvas "Marma". Tieši ar žešuviešiem "Loko" cīnījās pagājušās sezonas pusfinālā, smagā cīņā tiekot pie uzvaras. Viegli braucieni nesolās arī šodien, jo pretinieku sastāva komplektācija ir vairāk nekā pieklājīga.

Visspilgtākā personība mājinieku rindās būs ilggadējais "Grand Prix" seriāla dalībnieks Kriss Hariss, taču viņš nebūt nebūs vienīgais braucējs, kurš varēs sagādāt problēmas "Loko" braucējiem. Mājinieku rindās būs arī zviedrs Mikaels Makss, Lī Ričardsons, kā arī spēcīgie poļi Macejs Kucjapa, Davids Lamparts, Rafals Okoņevskis.

Neapšaubāmi favorīti ir "Marma" braucēji, taču "Loko" septītniekam jācenšas izdarīt viss, lai, iespējamā zaudējuma gadījumā, būtu iespēja savā trekā nodrošināt bonuspunktu, kas tiek piešķirts par uzvaru divu sacīkšu summā.

Sastāva izmaiņu, salīdzinājumā ar sacīkstēm pret Miškolcas klubu, daugavpiliešiem praktiski nav. Ierindā būs Romāns Považnijs, kurš nomainīs Leonīdu Pauru. Pārējais sastāvs palicis nemainīgs - brāļi Lagutas, Maksims Bogdanovs, Vjačeslavs Giruckis, Kjasts Puodžuks un Pāvels Mesjoncs.

Sacensību sākums plkst. 17:00. Turēsim īkšķus!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-09 18:29, pirms 14 gadiem
Var kkur sekot līdzi?