Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Loko" juniori otrie Grudzjoncā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Loko" juniori otrie Grudzjoncā
Daniils Kolodinskis

Polijas junioru spīdveja komandu čempionāta pusfinālposmā Grudzjoncā otro vietu ieņēma Daugavpils "Lokomotīves" trio, kura rindās bija arī Ričards Ansviesulis no Rīgas IK "Auseklis". Varēja būt vēl labāk, ja tehnika nebūtu pievīlusi Artjomu Trofimovu.

Latvijas trio summā sakrāja 21 punktu un par četriem punktiem atpalika no Ļubļinas jaunajiem spīdvejistiem. Trofimovs sāka sacensības ar otro un pirmo vietu braucienos, bet tad izstājās motocikla defeta dēļ un sacensībās vairs nepiedalījās. Seši punkti. Pieci punkti Ansviesulim (viens kritiens), bet rezultatīvākais ar 11 no 12 iespējamajiem punktiem bija Daniils Kolodinskis, kurš labi aizvada sezonas beigas (4. vieta Latvijas atklātajā čempionātā starp junioriem, 10. vieta Eiropas junioru čempionāta finālā) un kurš nākamsezon, cerams, paspēkosies ar Trofimovu un Oļegu Mihailovu par vietu "Loko" pamatsastāvā Polijas Nice līgas čempionātā.