Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lotos" zaudējums mājās saglabā "Lokomotīvei" izredzes

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lotos" zaudējums mājās saglabā "Lokomotīvei"  izredzes
"Lokomotīve" vēl var tikt Ekstralīgā
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

Šodienas Polijas 1. spīdveja līgas otrajā finālčetrinieka sacīkstē Gdaņskas "Lotos" savā trekā diezgan negaidīti ar 35:54 piekāpās Žešuvas "Marmai", zaudējot arī pirmo pozīciju. Gdaņskiešu neveiksme devusi izredzes uz otro vietu Daugavpils "Lokomotīvei".

Jau iepriekš ziņojām par "Lokomotīves" neveiksmi savā trekā pret Gņežno "Start" ar rezultātu 44:46. Šis zaudējums praktiski laupīja izredzes uz iekļūšanu labāko divu komandu pulkā, bet tagad situācija kļuvusi krietni labvēlīgāka, jo negaidītu zaudējumu savā trekā piedzīvojuši Gdaņskas "Lotos" spīdvejisti, kuri ar 35:54 piekāpās Žešuvas "Marma".

Jāsaka, ka par "Marmas" uzvaru šaubas neradās ne mirkli, jo komandas braucēju sniegums bija ļoti pārliecinošs. 13 punktus Gdaņskā atveda Lī Ričardsons, par vienu mazāk Rafalam Okoņevskim, bet desmit punkti Krisam Hairsam. Mājinieku rindās desmit punkti Davidam Stahiram.

Uzvara ļāvusi "Marmai" pakāpties uz pirmo pozīciju, un panākums arī savā trekā pēc nedēļas ļaus praktiski nodrošināt vietu Polijas Ekstralīgā. Žešuviešu uzvara nākusi par labu arī "Lokomotīvei", kas no gdaņskiešiem atpaliek nieka divus punktus, pie tam rezervē vēl ir sacīkste savā trekā, kur varam ne tikai uzvarēt, bet arī iegūt bonuspunktu. Diemžēl viss nav tik vienkārši, jo turnīra tabulā mūs ir panākuši "Start" braucēji, kuriem ir priekšroka savstarpējās cīņās, kā arī pateicīgs nākamo sacīkšu grafiks (viesos pret "Lotos" un mājās pret "Marma").

"Lokomotīvei" jācer, ka "Start" pret Gdaņsku neiegūs vairāk par diviem punktiem (respektīvi, jācer uz neizšķirtu), kā arī piekāpsies "Marmai". Tādā gadījumā ar uzvaru un bonuspunktu pret "Lotos" pietiks otrās vietas iegūšanai. Cīņa turpinās!

Polijas 1. spīdveja. Cīņa par 1.-4. vietu

VKomandaSacīkstesP
1.Marma913
3.Lotos912
3.Start1010
4.Lokomotīve1010

Lokomotīves nākamo sacīkšu kalendārs

DatumsSacīkstes
19.09.Lokomotīve - Lotos
26.09.Marma - Lokomotīve
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-09-05 21:34, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Nabaga īpašnieks, atkal būs jādomā kaut kādi brīnumi, lai nevinnētu
Tik un ta jau nau ceribu...

  +1 [+] [-]

, 2010-09-06 00:50, pirms 14 gadiem
oho - jācer uz neizšķirtu? Loko šosezon divi tādi gadījās, bet kk neticās...

     [+] [-]

, 2010-09-06 04:37, pirms 14 gadiem
Es saprotu ka Speedway nau komandas sports bet nu ta izteikties ar.....

— Григорий, свои очки ты навозил, но со стороны чувствовалась какая-то тяжесть в езде, казалось, что чего-то хватает.
— Кому, мне? Мне всего хватает, это Локомотиву чего-то не хватает. Мне нормально ехалось. Дорогу надо было другую делать, такую же, как в Гнезно, тогда бы сразу отыграли всё, что требовалось!

Читать далее: SC "LOKOMOTIV"
:: НОВОСТИ

     [+] [-]

, 2010-09-06 19:05, pirms 14 gadiem
Autor, piestrādā labāk ar faktiem, skaitļiem un nolikumu nevis ar savu "kruto" intuīciju!! Nevajag rakstīt, ka Lokomatīvei Ekstralīga nespīd, bet nākošajā rakstā jau pateikt, ka atkal ir cerības!! Nenodarbojies ar zīlēšanu kafijas biezumos, bet labāk veic savu darbu!! Ceru, ka neaizvainoju un nebūšu Tavs lielākais ienaidnieks.. vienkārši mazliet kritikas vienmēr vajag saņemt!!
Saite uz iepriekšējo rakstu!! "Lokomotīvei" zaudējums dramatiskā galotnē -...