Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Francim Gustam 8 punkti pārbaudes mačā, leģionāru duelī uzvar Adamss un "Tīģeri"

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Francim Gustam 8 punkti pārbaudes mačā, leģionāru duelī uzvar Adamss un "Tīģeri"
Francim Gustam jau sestdien pirmais mačs Polijas 2. līgas čempionātā Poznaņas komandas sastāvā.

Jau šīs nedēļas nogalē startēs Polijas 2. līgas čempionāts spīdvejā un pēdējo pārbaudes maču pirms tā sekmīgi aizvadīja Francis Gusts un viņa Poznaņas komanda "SpecHouse, savukārt Daugavpils "Optibet Lokomotīve" leģionāru duelī Anglijas līgas kausa izcīņā pārājs bija Adams Eliss un viņa "Tīģeri".

Poznaņas komanda viesos tikās ar 1. līgas klubu Gņezno "Aforti Start" un uzvarēja ar 37:34. Komandas nolēma aizvadīt 12 nevis 15 braucienus. Francis Gusts divreiz bija otrais, vienreiz uzvarēja un vienreiz bija trešais, summā sakrādams 8 punktus. 11 punkti bija zviedra Jūnasa Seiferta-Salka rēķinā.
Pirmajā 2. līgas čempionāta mačā "Skorpioni" no Poznaņas 9. aprīlī viesos tiksies ar Tarnuvas komandu "Unia", kuru 17. aprīlī pirmajā mačā savā mototrekā uzņems Daugavpils komanda (daugavpilieši pirmo kārtu izlaiž).
Anglijas līgas kausa izcīņā savā starpā tikās "Optibet Lokomotīve" leģionāru austrālieša Nika Morisa un angļa Adama Elisa pārstāvētās komandas - attiecīgi "Wolverhampton Wolves" un "Sheffield Tigers". Lielbritānijas čempions Eliss ieguva 11, bet Moriss - 10 punktus, abi bija starp labākajiem savās komandās, bet "Tīģeri" uzvarēja pretinieku mototrekā ar 46:44.