Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" pret "Haizivīm"

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīve" pret "Haizivīm"
"Lokomotīves" un ROW tikšanās vienmēr rit sīvās cīņās.

Polijas Nice spīdveja līgas kārtējā mačā Daugavpils "Lokomotīve" svētdien uzņems "Haizivis" - vienu no līgas galvenajiem favorītiem Ribņikas ROW spīdveja klubu. Mači starp abām šīm komandām vienmēr ir principiāli un spraigi, tāds solās būt arī mačs svētdien plkst. 16 "Lokomotīves" mototrekā.

ROW komandas šosezon centīsies atgriezties Ekstralīgā, tās rēķinā pašreiz ir 6 punktiem četros mačos, bet "Lokomotīvei" - 2 punkti trijos mačos. Daugavpiliešu treneris Nikolajs Kokins nekādas pārmaiņas komandas sastāvā nav veicis - Timo Lahti, Jevgeņijs Kostigovs, Vadims Tarasenko, Ķasts Puodžuks, Andžejs Ļebedevs, Artjoms Trofimovs un Oļegs Mihailovs. Ja līderiem Lahti un Ļebedevam ražīgi palīdzēs Tarasenko, Puodžuks un Kostigovs, ja ne tikai pretinieku juniorus pārspēs, bet arī kādu no lielajiem pāris reizes aiz sevis atstās mūsu juniori Mihailovs un Trofimovs, tad varam cerēt uz panākumu, jo ROW ierodas savā pašreiz labākajā sastāvā.
Iepriekšējā mačā Ribņikas komandas rindās pēc smaga savainojuma atgriezās talantīgais britu spīdvejists Deniels Bjūlijs, taču viņš vēl nav pilnībā atguvis sportisko formu un uz izbraukuma maču Daugavpilī angli tika nolemts neņemt - viņa vietā brauks krievs Sergejs Logačovs, kuram Daugavpils mototreks ir labi zināms (pirms pāris gadiem neilgu laiku bija "Loko" rindās) un kurš nesen ļoti labi aizvadīja Eiropas čempionāta kvalifikācijas sacensības Krško mototrekā Slovēnijā, iekļūdams SEC kvalifikācijas finālā. Vēl ROW sastāvā pieteikti bijušais GP seriāla un POasaules kausa izcīņas dalībnieks austrālietis Trojs Batčelors, zviedrs Linuss Sundstrēms, pieredzējušais polis Mateušs Ščepanjaks un viņa tautietis Kacpers Vorina (arī iekļuva SEC kvalifikācijas finālā). Viesu spēcīgākais juniors ir Roberts Hmeļs, bet otrs juniors visticamāk būs Pžemislavs Giera.
Īpašs mačs varētu Andžejam Ļebedevam, kurš pagājušās sezonas otro daļu aizvadīja tieši ROW komandā un bija viens no tās līderiem. Ribņikas komandas vadība būtu gribējusi, lai Andžejs arī šosezon ir pie viņiem, taču Andžejs atgriezās mājās. "Nevaru iedomāties sevi braucam "Lokomotīves" stadionā pret savējiem kādas citas komandas sastāvā," teica toreiz Ļebedevs.
Ribņikas ROW komanda pēdējās četras reizes Daugavpilī zaudēja (pērn - 42:47) un tagad alkst šo neveiksmju sēriju pārtraukt, savukārt "Loko" atkal alkst uzvarēt. Būs aizraujoši.

     [+] [-]

, 2019-05-04 11:07, pirms 5 gadiem
Anatolijs ar savu dalību komentētāja lomā pieškir īpašu auru šim stadionam.Ja sacensībās ar Ribņikas komandu viņš būs klātienē,daugavpilieši noteikti gūs panākumu.