Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Optibet Lokomotīvei" jāņem trīs punktus

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Divi pēc kārtas mači savā mototrekā Polijas spīdveja 2. līgas čempionātā paredzēti Daugavpils "Optibet Lokomotīve" komandai un tajos noteikti ir jāuzvar, lai uzlabotu izredzes tikt pusfinālā jeb pirmajā četriniekā. Pirmais no tiem - jau svētdien ar Pilas komandu "Budmex-Stal Polonia" un tajā noteikti jāņem trīs punktus, jo nākamais mačs 8. jūlijā būs ar līderi Opoles komandu, no kuras bunuspunktu paņemt būs daudz grūtāk (pirmajā riņķī viesos - 37:53)..

Pilas komanda 9 mačos ir ieguvusi tikai 3 punktus un vienu no tiem mačā ar daugavpiliešiem - 45:45 pirmā riņķa mačā savā mototrekā. Turklāt mūsējie toreiz izglābās - trīs braucienus pirms beigām bija 32:40. No leģionāru kvarteta uz maču ar Pilas komandu savā mototrekā tika nolemts aicināt tikai divus - angli Adamu Elisu un zviedru Viktoru Palovāru, kurš Daugavpils mototrekā vienreiz ir braucis, taču tas bija pasen un viņam pirms mača ar Opoles komandu būs vērtīgi vēlreiz iepazīt "Lokomotīves" stadiona celiņu. Malā šoreiz paliek dāņu juniors Kevins Jūls Pedersens un austrālietis Niks Moriss, kuri abi būs uz maču 8. jūlijā ar Opoles komandu un tad dosies uz izbraukuma maču pie Franča Gusta uz Poznaņu (10. jūlijā).

Līdz ar to numuru secībā "Loko" sastāvā būs Jevgeņijs Kostigovs, Viktors Palovāra, Ķasts Puodžuks, Daniils Kolodinskis, Adams Eliss, Ernests Matjušonoks un Ričards Ansviesulis.

Viesu rindās pazīstamākie braucēji ir Artūrs Mročka (abu komandu pirmajā mačā šosezon atveda 13 punktus), Larss Skipieņs, Marcins Jendžejevskis un slovēnis Matics Ivačičs. Nav pieteikti mačam ne zviedrs Tomass H. Junasons, ne vācietis Makss Dilgers, ne amerikānis Broks Nikols, taču vēl jau sastāvā var veikt pārmaiņas... Pagaidām viesiem ir zināms tikai viens juniors - Marcins Ogrodniks, bet otrs varētu būt kāds no "viesiem" - Pšemislavs Koņečnijs no Bidgoščas vai Mateušs Paničs no Vroclavas.

Mača sākums svētdien - plkst. 18. Uzvara ar jebkuru rezultātu dos "Loko" trīs punktus.