Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Subaru": "Mēs varam uzvarēt Jaunzēlandē"

"Subaru": "Mēs varam uzvarēt Jaunzēlandē"
Peters Solbergs
Foto: AP

Viens no "Subaru" rallija komandas vadītājiem Pols Hovards uzskata, ka pēc pēdējiem uzlabojumiem un testu braucieniem komanda ir spējīga uzvarēt Jaunzēlandes rallijā.

Kopvērtējumā visaugstāk no "Subaru" komandas braucējiem atrodas austrālietis Kriss Atkinsons, kurš ar izcīnītiem 40 punktiem ieņem ceturto vietu, kamēr norvēģis Peters Solbergs ir sestais – 27 punkti.

"Mēs Atkinsonam un Solbergam pateicām, ka, lai viņi brauc, cik ātri vien spēj. Mūsu mērķis ir uzvara šeit. Šajā rallijā gan Solbergam, gan "Subaru" komandai ir liela pieredze. Mēs zinām, ka varam uzvarēt šeit."

Arī Atkinsons, kurš pagājušajā gadā Jaunzēlandes rallijā izcīnīja ceturto vietu, uzskata, ka komanda var uzvarēt šo ralliju. "Mums nepieciešama uzvara. Visa komanda grib uzvarēt. 15 gadus atpakaļ Kolins Makrejs "Subaru" komandai šeit izcīnīja pirmo uzvaru."

Jāatzīmē, ka pēdējo reizi "Subaru" komanda triumfēja 2005. gadā, kad Lielbritānijas rallijā uzvaru izcīnīja Solbergs.

Izmantotie resursi:
autosport.com