Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs no prezidenta saņem augstāko apbalvojumu

Lēbs no prezidenta saņem augstāko apbalvojumu
Sebastiens Lēbs un Nikolā Sarkozī
Foto: AFP

Pieckārtējais pasaules rallija čempions Sebastiens Lēbs vakar no Francijas prezidenta rokām saņēma "Legion d’honneur" apbalvojumu, kas ir augstākais apbalvojums, ko par izciliem sasniegumiem var saņemt civilpersona Francijā.

Apbalvošanas ceremonija notika Elizejas pilī Parīzē, kur Francijas prezidents Nikolā Sarkozī šo balvu Lēbam piešķīra par izciliem sasniegumiem autosportā un par Francijas valsts popularizēšanu pasaulē. Franču sportistu klātienē atbalstīja gan ģimenes locekļi, gan tuvākie draugi, gan arī viņa darba devēji.

"Esmu ļoti gandarīts, ka prezidents man pasniedza šo balvu tieši šādā veidā," saka Lēbs. "Šī balva pienākas man individuāli, taču es ar to vēlētos padalīties ar visu savu "Citroen" komandu. Katru reizi, kad rallija beigās klausāmies Francijas himnu, sajūtam lepnumu par padarīto. Ceru, ka šogad izcīnīšu sesto pasaules čempiona titulu, tādejādi turpinot reprezentēt savu valsti."

Atgādināsim, ka Sardīnijas rallijā Lēbs izcīnīja ceturto vietu.

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

  +2 [+] [-]

, 2009-05-28 21:50, pirms 15 gadiem
Leģenda...rallija karalis, lai gan vēl ir pajauns!
Cerams, ka brauks ļoti, ļoti ilgi un izcīnīs neskaitāmus čempiona titulus.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 22:11, pirms 15 gadiem
godam nopelniijis...

  +2 [+] [-]

, 2009-05-28 22:53, pirms 15 gadiem
Viņa sniegums jau ir leģendārs, un vēl ilgi, kad kāds parspēs viņu gan nepārtrakto uzvaru ziņā, gan uzvaru skaitā vispār! (Lai gan es fanoju par somiem vairāk, aiz Neikshaana

     [+] [-]

, 2009-05-29 10:58, pirms 15 gadiem
Ja rallijs turpinās tādos ātrumos regresēt,tad ātri vien kāds pārspēs Loebu.Kamdēļ lai nepārspētu,ja uz starta izies tikai viens braucējs ? :-D Bet nu ceru ka krīze drīz beiksies,un S2000 ēra atnesīs tādas pārmaiņas,konkurenci,ka nevienam pat tuvu nebūs iespējams pietuvoties Loeba rekordiem.Jo ja ir liela konkurence,tad to izdarīt ir gandrīz neiespējami.