Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Gronholms: "Ja rallijs nenotiks Somijā, tad Juvaskulā būs nemieri"

Gronholms: "Ja rallijs nenotiks Somijā, tad Juvaskulā būs nemieri"
Katru gadu līdzjutēju Somijas rallijā ir ļoti daudz
Foto: www.ewrc.cz

Ņemot vērā vispasaules ekonomisko krīzi, leģendārajam Somijas WRC rallijam šogad budžets būs par 40 % mazāks nekā pagājušajā gadā.

Somijas WRC rallijs, kas ir viens no tiem posmiem, kuru ik gadu apmeklē tūkstošiem līdzjutēju no visas pasaules, tai skaitā arī no Latvijas, šogad notiks no 30.jūlija līdz 2.augustam. Arī šogad rallija bāzes vieta būs Juvaskula. Šis rallijs ik gadu izpelnījās slavu ar to, ka tas bija teicams piemērs kā veidot biznesa pasākumu visaugstākajā līmenī.

Rallija organizētājs Jarmo Mahonens atzīst, ka šis gads būs smags. "Ekonomiskā lejupslīde Somijā ar katru dienu kļūst smagāka. Kā piemērs ir tas, ka, salīdzinot ar pagājušo gadu, esam zaudējuši vismaz 1000 VIP biļešu. Šogad šī rallija budžets būs par 40 % mazāks nekā pagājušajā gadā."

Taču labās ziņas ir tādas, ka arī nākamajā gadā Somijā notiks WRC posms, lai arī sākotnēji, vadoties pēc rotācijas principa, šim posmam 2010.gadā nebija jānotiek. Divkārtējais pasaules čempions un septiņkārtējais Somijas rallija uzvarētājs Markuss Gronholms neatbalsta šādu rotējošo principu. "Ja rallijs nenotiks Somijā, tad Juvaskulā būs nemieri."

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs: LAIKS

  +9 [+] [-]

, 2009-05-28 23:52, pirms 15 gadiem
LAIKS rakstīja: satrakoti zemnieki
Zemnieks, ja kas, ir ļoti cienījams amats. Ja atmiņa neviļ, tad pats Gronholms arī ar zemkopību nodarbojas.

  +6 [+] [-]

, 2009-05-28 23:59, pirms 15 gadiem
kaa saciit jaasaka, sedeet augstos amatos un gudri d**st visi var, a pareizi rudzus ieseet- taa ir maaksla!

     [+] [-]

, 2009-05-29 05:51, pirms 15 gadiem
uz somiju ir jaabrauc

  +1 [+] [-]

, 2009-05-29 10:51, pirms 15 gadiem
Somijas iedzīvotāju, attiecībā pret valsts platību ,ir tik maz,ka viņi visi ir lauksaimnieki .Makinenam,Kankunenam točna zinu ka pieder lauku teritorijas.Turklāt slavenie ralliju dopi, iet gar viņu mājām