Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Jankovskis

Lēbs: "Tur nebija vietas divām automašīnām"

Lēbs: "Tur nebija vietas divām automašīnām"
Sebastiena Lēba automašīna pēc sadursmes
Foto: www.crash.net

Franču autobraucējs un "Citroen" komandas pilots Sebastiens Lēbs, kurš, būdams rallija kopvērtējuma līderis, piedzīvoja avāriju, atzina, ka neskatoties uz šo avāriju, vēl ir daudz posmu, kuros varēs atgūt zaudētos punktus.

Atgādināsim, ka pēc pirmās rallija dienas līderis bija Danijs Sordo no "Citroen" komandas, kamēr viņa komandas biedrs atradās otrajā vietā. Otro rallija dienu daudz apņēmīgāk iesāka Lēbs, kurš apdzina savu komandas biedru un palielināja savu pārsvaru. Arī 11. ātrumposmu ātrāk veica Lēbs, kurš par 11 sekundēm apsteidza Latvalu. Pēc veiktā ātrumposma Lēbs devās uz 12. ātrumposmu, taču tad nepārredzamā līkumā viņš saskrējās ar "Citroen" komandas pilotu Rautenbahu, jā rezultātā abi piloti izstājās.

"Bija svarīgi tas, ka mēs varējām atgriezties rallija svētdien un turpināt braukt pēc Superrally sistēmas," iesāk Lēbs. "Bija iespēja izcīnīt punktus ražotāju ieskaitē un man tas izdevās. Esam tagad piecus punktus aiz Hirvonena, taču vēl daudz posmu ir jānobrauc."

Tāpat arī Lēbs atzina, kā notika minētā avārija. "Tas bija šaurs ceļš un daudzās vietās bija tā, ka nevarēja redzēt ceļu. Tur nebija vietas divām automašīnām. Protams, sāpīgi, ka izstājāmies, jo mēs jau bijām kļuvuši par rallija līderiem. Arī ražotāju ieskaitē zaudējam jau daudz, taču šis bija tikai piektais WRC posms, tāpēc viss vēl var mainīties."

Izmantotie resursi:
crash.net


Adriens Furmo. Foto: Red Bull Content Pool

Medijs: Furmo jau noslēdzis līgumu ar "Hyundai" WRC komandu

Tiek ziņots, ka franču pilots Adriens Furmo jau noslēdzis līgumu par pievienošanos "Hyundai" komandai 2025. gada WRC sezonā un drīzumā gaidāms oficiālais paziņojums.
Mārtiņš Sesks un Ričards Milleners. Foto: Tet Rally Latvia

Sesks pašlaik neziņā par savu nākotni WRC čempionātā

Pēc Čīlē aizvadītā pasaules rallija čempionāta posma Mārtiņš Sesks atzinis, ka šobrīd viņam nav skaidrības par nākotni.
Ots Tanaks. Foto: Hyundai Motorsport

Tanaks: "Čīles rallijā mums nebija, ko likt pretī "Toyota" ekipāžām"

Izcīnot trešo vietu, Ots Tanaks bija vienīgais "Hyundai" pilots, kurš aizvadītajā WRC posmā Čīlē kāpa uz pjedestāla. Sportists atzīst, ka šoreiz viņiem nebija ko likt pretī "Toyota" komandai.