Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Trīs skatītājiem Horvātijas WRC rallijs beidzas ar nokļūšanu cietumā (+video)

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Trīs skatītājiem Horvātijas WRC rallijs beidzas ar nokļūšanu cietumā (+video)
Foto: www.reddit.com/r/rally/

Horvātijas WRC rallijā trīs vīrieši par uzbrukumu policistam tika apcietināti uz septiņām dienām. ''Tas ir skumji, ka šie trīs idioti, pilnīgi stulbi idioti, izdarīja to, ko viņi izdarīja,'' saka viens no rallija organizatoriem.

Jau ziņojām, ka traģiski rallijs varēja noslēgties vairākiem skatītājiem, kuri Horvātijas WRC laikā iesaistījās konflikta situācijā. Kā redzams video, tad starp vairākiem skatītājiem izcēlās konflikts, kā rezultātā drīz vien vairāki cilvēki nokļuva uz trases, lai turpinātu risināt savas problēmas. Pēc tam, kad viena no tiesnesēm intensīvi svilpa, brīdinot, ka tuvojas rallija automašīna, kā arī skatītāji kliedza, lai vainīgie atbrīvo trasi, par laimi, skatītāji pameta trasi, kur pēc pāris sekundēm lielā ātrumā aizlidoja ''Toyota GR Yaris Rally1'' automašīna.

Kā vēsta portāls Dirtfish, tad trīs vīrieši par uzbrukumu policistam tika apcietināti uz septiņām dienām. Incidents sākās, kad pūlī tika izliets kāds dzēriens. Pēc tam viens līdzjutējs meta priekšmetu citam līdzjutējam, kā rezultātā izcēlās incidents, kas tika nofilmēts un izplatīts sociālajos plašsaziņas līdzekļos. Ātri iejaucās tiesneši un Horvātijas policists, kas vīriešus aizvirzīja atpakaļ uz pūli.

Organizatora priekšsēdētājs Daniels Šaškins atklāja, ka "Šī bija traka situācija. Par laimi, šajās vietās mums bija daudz tiesnešu. Tas, ko jūs neredzat no video, ir tas, ka mums bija vairāki tiesneši tramplīna otrā pusē, kuri bija gatavi apturēt automašīnu.''

"Tas, protams, nav attaisnojums šādai uzvedībai un tam, kas notika. Tas nekad netiks pieļauts, un šo cilvēku nosūtīšana uz cietumu ir spēcīgs vēstījums līdzjutējiem, kas ierodas mūsu valstī, lai vērotu rallijus."

Šaškins atzina, ka šis incidents viņu un viņa komandu ir sarūgtinājis.

"Pagājušajā nedēļā uz mūsu ralliju bija ieradušies vairāk nekā 400 000 fanu. Tas ir skumji, ka šie trīs idioti, pilnīgi stulbi idioti, izdarīja to, ko viņi izdarīja. Jūs paskatieties uz 99,9 % pārējo fanu, un viņi bija fantastiski. Nāciet un paskatieties kopā ar mani uz ātrumposmiem, kur jūs redzēsiet, ka viņi sakopa visus savus atkritumus, viņi bija tik labi uzvedušies. Kā vienmēr, tā ir ļoti neliela mazākuma daļa, kas var sabojāt visu pārējiem.''

"Kā jau teicu, mēs to nepieļausim. Šobrīd vēlos pateikt paldies 2000 tiesnešiem, kuri mūsu rallija laikā tik smagi strādāja, lai viss būtu kārtībā."

Kā iepriekš ziņoja kāds twitter lietotājs, tad katram no šiem trim vīriešiem tika piespriests naudas sods 760 eiro apmērā, kā arī papildus 20 eiro par tiesas izdevumiem. Turklāt viņiem ir aizliegts apmeklēt šo pasākumu nākamgad, un regulāra jāatzīmējas policijas iecirknī.





Video: www.reddit.com/r/rally/


Incidenta sākums:

Video: www.reddit.com/r/rally/