Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Igaunis Tanaks nākamgad nebrauks M-Sport rūpnīcas komandā

Igaunis Tanaks nākamgad nebrauks M-Sport rūpnīcas komandā
Ots Tanaks
Foto: TT NEWS AGENCY/Scanpix

Kā ziņo prestižais autosport.com, tad igauņu autosportists Ots Tanaks nākamgad WRC čempionātā nepārstāvēs rūpnīcas ''M-Sport'' rallija komandu.

Pēc pēdējā Velsas WRC rallija, kurā igaunis Ots Tanaks piedzīvoja avāriju, pilots atzina, ka nav drošs par to, vai spēs saglabāt vietu ''M-Sport'' rūpnīcas komandas sastāvā. Arī komandas vadītājs Malkolms Vilsons piebilda, ka pēdējā posma neveiksmes Tanakam nav nākušas par labu.

Vakar britu mediji ziņoja, ka Tanaks nākamgad nepārstāvēs ''M-Sport'' rallija komandu, taču viņš, visticamāk, atgriezīsies Dmack rallija komandā, kura nākamsezon plāno startēt WRC čempionātā ar WRC automašīnām.

Šīs vienības sastāvā Tanaks ir braucis jau iepriekš, kad toreiz viņš brauca ar ''Ford Fiesta R5'' automašīnu, taču pēc šī brīža pieejamās informācijas komanda grib aizvadīt vairākus posmus ar WRC spēkratu. Par Tanaka komandas biedru šajā vienībā būs soms Jari Ketomā, kurš arī šajā vienībā jau brauc vairākas sezonas.

''M-Sport'' vadītājs apstiprinājis, ka viņa komanda plāno startēt visos 14. WRC posmos, kamēr Dmack rallija komanda, visticamāk, izlaidīs tālos un dārgos posmus.

Šobrīd braucēji vēl nav snieguši savus komentārus, tikmēr DMack rallija komanda sociālajos tīklos apstiprināja, ka drīzumā gaidāmi lieli jaunumi.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2015-11-26 13:28, pirms 9 gadiem
Vārds "nebrauks",virsrakstā ir jaliek aiz vārda "nākamgad",nevis beigās. Teikumi jāvaido tā,lai tie būtu viegli lasāmi,itsevišķi rakstošajā žurnālistikā.i

     [+] [-]

, 2015-11-26 13:37, pirms 9 gadiem
Mikelsjanis rakstīja: Vārds "nebrauks",virsrakstā ir jaliek aiz vārda "nākamgad",nevis beigās. Teikumi jāvaido tā,lai tie būtu viegli lasāmi,itsevišķi rakstošajā žurnālistikā.i
Paldies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja