Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Ostbergs kļūst par Kataras M-Sport rallija komandas pilotu

Ostbergs kļūst par Kataras M-Sport rallija komandas pilotu
Mads Ostbergs (pa labi)
Foto: m-sport.co.uk

Šodien noskaidrojies, ka M-Sport kompānijai nākamajā sezonā būs jauns partneris – Katara, tādējādi nākamsezon M-Sport komanda pārtaps par Kataras M-Sport rallija komandu.

M-Sport atrod atbalstītāju un pilotu

Pirms šīs sezonas izšķirošā WRC posma Ford nāca klajā ar visai negaidītu lēmumu, jo kompānija nolēma aiziet no WRC. Nedaudz vēlāk somu braucējs Jari Mati Latvala apstiprināja ilgi izskanējušās baumas un pievienojās VW komandai, tādējādi M-Sport palika gan bez galvenā atbalstītāja, gan arī bez braucējiem.

Šodien oficiāli noskaidrojās, ka Katara nolēmusi atbalstīt M-Sport, tādējādi jaunā komanda tagad sauksies Kataras M-Sport rallija komanda. Viens no braucējiem būs Kataras sportists Nasers Al-Atija, kurš plāno startēt septiņos WRC posmos. Bet par komandas pirmo numuru apstiprināts Mads Ostbergs. Otra pilota vārdu, kurš brauks visos posmos, komanda vēl nenosauca.

Citroen komandā atgriežas Sordo

Jau ziņojām, ka nākamsezon tikai dažos posmos uz starta redzēsim Citroen pilotu Sebastjanu Lēbu, tāpēc komandai bija jāmeklē pilots, kurš var braukt visos sezonas posmos. Komandas pirmais numurs 2013.gada sezonā būs Miko Hirvonens, bet par otru pilotu pirms neilga laika tika apstiprināts bijušais Citroen braucējs Dani Sordo, kurš pēc 100 aizvadītiem startiem WRC beidzot cer izcīnīt uzvaru.

Izmantotie resursi:
m-sport.co.uk

  +3 [+] [-]

, 2012-11-26 23:19, pirms 12 gadiem
Laba ziņa, Ostbergs to ir pelnījis, domāju ka viņš nākamgad būs biežāk uz piedestāla. Redzēs, kas būs trešais, ņems Solbi vai nē !?? Nu nezinu-apnicis viņš jau ar tiem krešiem, cik var! Bet nekā jau labāka nav,mož krievu, bet ja viņu neņems, viņš tāpat brauks pa savu naudu, Malkolmam izdevīgāk..
Es tik domāju, a kas būs situācijā, piemēram nākamgad Francijā,Lēbs paviesosies un brauks rallī, Lēbs iet pa priekšu, Hirvo otrais,somam baigi vajag punktus(iet sīvi ieskaitē par titulu), Mattons teiks Lēbam- klau laid Mikko pa priekšu, viņam vairāk vajag uzvaru ??! Diez vai tādi ir Sebastiana mērķi atrādīties publikai šādā veidā ..!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-27 16:03, pirms 12 gadiem
Kāds zin, kur brauks Tanaks?