Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

P.Solbergs tiekas ar "Ford" vadītāju

P.Solbergs tiekas ar "Ford" vadītāju
Iespējams, ka abi brāļi Solbergi varētu braukt ar "Ford"
Foto: www.rallynorway.com

Pēc testu veikšanas ar "Citroen C4 WRC" automašīnu Solbergs ticies arī ar "Ford" komandas vadītāju Malkolmu Vilsonu, taču ar kādu automašīnu Peters startēs pēdējos divos rallijos vēl nav zināms.

Pēc testiem ar "Citroen C4 WRC" automašīnu Solbergs nonāca pie secinājuma, ka braukt ar viņa ''Citroen Xsara'' vairs nav jēga. ''Tagad pēc testiem ar "Citroen C4 WRC" automašīnu sapratu, ka nav jēgas atkal braukt ar "Citroen Xsara". Labāk izlaidīšu Spānijas posmu, lai varētu labāk sagatavotos Velsas rallijam."

Tagad pēc vairāku gadu pārtraukuma Solbergs atgriezās "Ford" rūpnīcā, kur tikās ar Vilsonu. "Ir patīkami atgriezties šeit, kur valda lieliska atmosfēra un ir moderns aprīkojums," saka sportists, kurš 1999.gadā startēja "Ford" komandā, bet nedaudz vēlāk pameta to. ""M-Sport" ir ļoti satriecoša vieta. Mēs ar Vilsonu runājām daudz vairāk nekā jebkad agrāk. Patīkami bija šeit atgriezties."

"Ko es varu apliecināt, tad es braukšu arī Spānijā, taču ar kādu mašīnu – vēl nezinu. To mēs uzzināsim nedaudz vēlāk."

"Mēs izrunājām vairākus variantus, taču pagaidām vairāk neko nezinu. Mēs labprāt gribētu redzēt Solbergu "Ford" mašīnā, tāpēc palīdzēsim, cik mūsu spēkos," saka Vilsons.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +2 [+] [-]

, 2009-08-25 23:24, pirms 15 gadiem
Man gan liekas,ka sadarbība ar FORD varētu būt ilgāka par vienu posmu...teiksim uz 2010.gada sezonu?