Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Novikovs apmierināts ar debijas IRC ralliju Čehijā

Novikovs apmierināts ar debijas IRC ralliju Čehijā
Jevgeņijs Novikovs
Foto: www.rallybuzz.com

Neveiksmīgi Čehijas International rally chalange (IRC) rallijs beidzās krievu pilotam Jevgeņijam Novikovam, kurš pirms 13.posma tehnisku iemeslu dēļ izstājās.

Pēc 12.posma Novikovs, kurš šoreiz pirmo reizi startēja kopā ar Stefanu Prevo, savās debijas sacensībās ieņēma astoto vietu, taču ceļā uz 13.dopu Novikovs izstājās. "Pirmie posmi bija slapji un tajos bija grūti braukt," saka Novikovs. "Desmitajā posmā mēs pieļāvām kļūdu. Izslīdējām no trases un tikai ar skatītāju palīdzību tikām atpakaļ. Rezultātā zaudējām 40 sekundes."

"Arī nākamājā dopā pieļāvu kļūdu, kur zaudējām desmit sekundes. Pirms 11.psoma finiša mūsu izpūtējs ļoti uzkarsa un aizskāra aizmugurējo bamperi, kurš uzkarsa un aizdegās. Pēc finiša es to norāvu nost. Pēc servisa parka mēs, dodoties uz 13.posmu, apstājāmies, lai pārbaudītu spiedienu riepās. Izslēdzu dzinēju, bet pēc tam, kad mēģināju ieslēgt to, man tas nesanāca un mēs izstājāmies."

"Šis rallijs mums bija lai mēs labāk saprastos, pierastu viens pie otra. Šī bija lieliska pieredze." Nākamais starts ekipāžai paredzēts oktobra sākumā – Spānijas WRC rallijā.

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

     [+] [-]

, 2009-08-26 02:21, pirms 15 gadiem
Nenošķīlās? Laikam būs apslimis...

     [+] [-]

, 2009-08-26 09:25, pirms 15 gadiem
Gruzavix rakstīja: Nenošķīlās? Laikam būs apslimis...
Es ar par to pamatīgi nobrīnījos, bet tomēr ir arī grāvī pasēdējis