Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Sesks startēs Kataras rallijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sesks startēs Kataras rallijā
Mārtiņš Sesks/Renārs Francis. Foto: Krists Andersons

LETA. Latvijas pilots Mārtiņš Sesks nākamajā nedēļas nogalē "Sports Racing Technologies" komandas sastāvā startēs Kataras rallijā, ceturtdien pavēstīja vienība.

Kataras rallijs, kas būs arī Tuvo Austrumu rallija čempionāta pirmais posms, Dohas apkārtnē norisināsies no 1. līdz 3. februārim.

Tāpat "Sports Racing Technologies" komandas rindās Katarā startēs arī francūzis Pjērs Luī Lubē un Norvēģijas pilots Madss Estbergs. Visi "Sports Racing Technologies" vienības piloti šajās sacensībās startēs ar "Škoda Fabia RS Rally2" automobiļiem.

Sesks ar stūrmani Renāru Franci pagājušajā sezonā Eiropas rallija čempionātā (ERC) izcīnīja otro vietu.

     [+] [-]

, 2024-01-25 20:39, pirms 3 mēnešiem
Interesanti. Seskam laikam pilnīgi jauna pieredze?

Arī šāda kalibra piloti (Ostbergs, Lubē) maksā SRT komandai par startēšanu ar viņu auto vai arī šeit naudas plūsma ir otrā virzienā?

     [+] [-]

, 2024-01-25 23:20, pirms 3 mēnešiem
SRT laikam var iztikt bez krievu (Grjazina) naudas... Tas būtu dīvaini, ja Sesks par savu naudu braukātu šajā rallijā, nevis visu veltītu WRC. Laikam nauda nāk no pašas Kataras caur SRT, jo neredzu iemeslu nevienam no minētajiem sportistiem tur startēt.

     [+] [-]

, 2024-01-26 09:20, pirms 3 mēnešiem
Es gan redzu ... Katara būs faktiski `vasaras` segums ... attiecīgi gatavojas jau grants sezonai