Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Solbergs: "Nav jēgas vairs braukt ar ''Citroen Xsara"''

Solbergs: "Nav jēgas vairs braukt ar ''Citroen Xsara"''
Peters Solbergs
Foto: wrc.is.free.fr

Norvēģu rallija braucējs Peters Solbergs pēc aizvadītajiem testiem ar "Citroen C4 WRC" automašīnu atzina, ka, iespējams, izlaidīs arī Spānijas WRC posmu.

Jau ziņojām, ka Solbergs sākotnēji uz pēdējiem diviem posmiem bija nolēmis savu ''Citroen Xsara'' automašīnu nomainīt pret kādu jaunāku spēkratu. Lai arī runāja, ka tas varētu būt "Ford", Solbergs nesen testēja pagājušā gada "Citroen C4 WRC" modeli.

"Jā, nesen testēju "Citroen C4 WRC" automašīnu," iesāk norvēģis. "Nobraucu apmēram 170 kilometrus. Kopā aizvadījām lielisku dienu, taču tas arī viss, ko uz doto brīdi vēlos teikt. Jāatzīst, ka man tas bija lielisks pārsteigums."

Pēc testiem Solbergs nonāca pie secinājuma, ka braukt ar viņa ''Citroen Xsara'' vairs nav jēga. ''Tagad pēc testiem ar "Citroen C4 WRC" automašīnu sapratu, ka nav jēgas atkal braukt ar "Citroen Xsara". Labāk izlaidīšu Spānijas posmu, lai varētu labāk sagatavotos Velsas rallijam."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +1 [+] [-]

, 2009-08-24 00:38, pirms 15 gadiem
Tā kā laiks jau būtu atgūt stabilitāti rezultātos

  -2 [+] [-]

, 2009-08-24 01:11, pirms 15 gadiem
Tieshi tā