Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Peters Solbergs Īrijas rallijā startēs ar neierastu auto

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Peters Solbergs Īrijas rallijā startēs ar neierastu auto
Foto: Defender Rally Challenge

2003. gada WRC čempions Peters Solbergs oktobra sākumā piedalīsies ''Clare Forestry'' rallijā, kur sportista rīcībā būs neierasts sacīkšu auto - ''Land Rover Defender''.

Peters Solbergs, kurš izcīnījis daudzas uzvaras un titulus rallijos ar dažādām automašīnām, Īrijas rallijā debitēs pie ''Land Rover Defender''. ''Esmu sajūsmā par šo,'' Peters Solbergs sacīja DirtFish. ''Ikviens, kurš zina ralliju, saprot, kāda nozīme tam ir Īrijā – šī vieta ir traka par mūsu sportu. Zinām, cik kaislīgi cilvēki tur atbalsta ralliju. Atceros, ka Kreigs Brīns man stāstīja daudzus stāstus par savu valsti. Es tur startēju, kad tur notika WRC 2007. gadā, un atceros brīnišķīgos fanus. Ceru, ka daži no viņiem atnāks arī uz šo ralliju. Būtu lieliski viņus satikt.''

Zināms, ka pirms starta Solbergs aizvadīs testus: "Nekad neesmu braucis ar šo auto. Protams, esmu tos redzējis uz ceļa, un tie izskatās ļoti forši, bet būs interesanti redzēt, kā Bowler Motorsport ir pielāgojis šo auto rallijam. Dzirdēju no DirtFish, ka auto ir ļoti aizraujošs, un redzēju dažas bildes, kurās Deivids Evans to izmēģina – blakussēdētājs izskatījās ļoti nobijies!"

"Jūs zināt, cik ļoti man patīk braukt pie stūres. Tas būs kaut kas pilnīgi jauns – jauns rallijs, jauni ceļi un jauna automašīna. Tas būs liels izaicinājums. Paldies Castrol, ka ļāva tam notikt. Tagad ļausimies izklaidēm."

Clare Forestry rallijs ietvers sešus grants ātrumposmus (69 km).

Izmantotie resursi:
All rallying. One source. – DirtFish