Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Solbergs: "Pēdējos divos posmos man pietrūkusi veiksme"

Solbergs: "Pēdējos divos posmos man pietrūkusi veiksme"
Peters Solbergs
Foto: AP/Scanpix

Norvēģu rallija braucējs Peters Solbrgs pirms Grieķijas WRC posma paudis apņēmību aizvadīt ralliju bez kļūdām un pacīnīties par uzvaru.

Solbergs visos šīs sezonas piecos posmos izcīnījis punktus (augstākais rezultāts trīs trešās vietas). Tas viņam ļāvis kopvērtējumā atrasties otrajā vietā, no līdera Sebastjana Lēba atpaliekot 18 punktus. Solbergs atzīst, ka centīsies darīt visu iespējamo, lai beidzot uzvarētu (pēdējo uzvaru WRC Solbergs izcīnīja 2005. gadā).

''Šis ir nelīdzens un rupjš rallijs, bet, vai tas būs smagākais, uzzināsim pēc rallija,'' saka Peters Solbergs, kurš 2004. gadā uzvarēja šajā rallijā. ''Šeit ir daudz lielu akmeņu, tāpēc tas šo ralliju padara ļoti viltīgu. Pateicoties Safari rallijam, kurš agrāk bija iekļauts WRC kalendārā, esmu iemācījies daudz par šādiem rupjiem ceļiem. Ir jābūt prātīgam braucot pa šādiem ceļiem.''

''Pēdējos divos posmos man pietrūkusi veiksme, taču, neskatoties uz to, tāpat sanāca iegūt vērtīgus punktus. Ceru Grieķijā aizvadīt tīru braucienu un turpināt krāt punktus,'' nobeidz 2003. gada pasaules čempions, kurš līdz šim Grieķijā startējis 11 reizes.

Kopvērtējums:

V.PilotsPunkti
1.S.Lēbs91
2.P.Solbergs73
3.M.Hirvonens70
4.M.Ostbergs68
5.J.Novikovs43
6.J.M.Latvala28

Vai Solbergam Grieķijas WRC rallijā beidzot izdosies uzvarēt?

  • 26

  • 12


     [+] [-]

, 2012-05-23 14:17, pirms 12 gadiem
Tā bilde uzskatāmi parāda kur Solbis to savu veiksmi atstāj...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja