Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Subaru": ''Mums vajag lielāku ātrumu"

"Subaru": ''Mums vajag lielāku ātrumu"
Peters Solbergs
Foto: AP

"Subaru" komandas braucēji Kriss Atkinsons un Peters Solbergs pirms Jaunzēlandes rallija atzinuši, ka, lai cīnītos ar "Citroen" un "Ford" komandas braucējiem, viņiem nepieciešams lielāks ātrums.

Jaunais ''Impreza WRC2008'' modelis savu debiju piedzīvoja Akropoles rallijā – Grieķijā. Debija izdevās, jo Solbergs spēja finišēt otrajā vietā. Lai arī pēc Grieķijas rallija pagājis krietns laiciņš, "Subaru" nespēj būt tik ātri kā "Citroen" un "Ford" komandas.

"Uz Jaunzēlandes ralliju raugos ar lielu optimismu, bet mums jāatrod papildus ātrums, ja gribam konkurēt ar Sebastienu Lēbu, Miko Hirvonenu un Jari Mati Latvalu,'' iesāk Atkinsons. ''Pēc Somijas rallija mums ir šādas tādas idejas, tāpēc, ja viss ies kā plānots, tad mēs Jaunzēlandē būsim spēcīgi."

Līdzīgi domā arī Solbergs. "Pēc Vācijas rallija jutos labi, jo tas nepārprotami bija solis uz priekšu. Tagad mēs esam atpakaļ uz grants segumu, kas ir pilnīgi savādāks, taču mēs turpināsim strādāt pie tā, ko atklājām Somijā, un tad redzēsim, kas no tā visa iznāks."

Izmantotie resursi:
autosport.com