Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Ford" gatavojas Polijas rallijam (video)

"Ford" gatavojas Polijas rallijam (video)
Miko Hirvonens testu laikā
Foto: www.rallynews.pl

Pirms nākamajā nedēļas nogalē paredzētā Polijas WRC rallija, "Ford" komanda Polijā aizvadīja testu braucienus, pēc kuriem atzina, ka ātrumposmi ir līdzīgi tiem, kādi būs Polijā.

Jau ziņojām, ka, lai labāk sagatavotos Polijas WRC rallijam, ''Citroen'' komanda Grabovā pirms Grieķijas rallija aizvadīja četru dienu testu braucienus. "Citroen" piemēram sekoja arī "Ford", kur abi komandas piloti aizvadīja četru dienu testu braucienus.

"Polijas rallija ātrumposmi ir ļoti ātri un līdzīgi Somijas rallijam, taču tie nav tik līkumaini," pēc testiem saka Miko Hirvonens. "Ātrumposmi ir plaši un mīksti, tāpēc, braucot otrajā reizē, būs jābūt uzmanīgiem. Pēdējā laikā šeit ir bijis lietus, un arī rallija laikā vietām paredz lietu. Vietām šī trase pēc lietus var kļūt ļoti dubļaina."

"Ford" aizvada testus

"Ford" aizvada testus

"Ford" aizvada testus

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

     [+] [-]

, 2009-06-22 13:40, pirms 15 gadiem
būs interesanti paskatities ka V.Švedas mauks pa poliju...