Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Tramplīnlēcējs Mališs nākamgad startēs Dakāras rallijā

Tramplīnlēcējs Mališs nākamgad startēs Dakāras rallijā
Adams Mališs
Foto: AFP/Scanpix

Leģendārais poļu tramplīnlēcējs Adams Mališs, kurš nesen paziņoja par karjeras beigām, atzinis, ka nākamgad startēs slavenajā Dakāras rallijā.

"Savu karjeru noslēgšu pēc šīs sezonas. Pēdējās sacensības aizvadīšu Planicā. Tāds ir bijis mans sapnis - pabeigt karjeru, kad esmu labā sportiskajā formā,'' šī gada marta sākumā paziņoja 33 gadus vecais sportists. Savas ilggadējās karjeras garumā Mališs izcīnījis praktiski visus iespējamos titulus, izņemot olimpisko zeltu. Sportista kontā ir 39 uzvaras pasaules kausa posmos, četras reizes viņš triumfēja pasaules kausa kopvērtējumā, kā arī izcīnījis četrus individuālos pasaules čempiona titulus.

Taču nesen sportists paziņoja, ka nākamgad savus spēkus izmēģinās Dakāras rallijā. "Par ralliju biju interesējies ilgāku laiku," saka poļu sportists, kurš jau kopā ar savu stūrmani uzsācis gatavošanos grūtajam rallijreidam. "Dakāras rallijs man bija kā paraugs. Ilgāku laiku biju aizņemts ar tramplīnlēkšanu, tāpēc tas bija tikai sapnis, taču, kad varēju, tad rallijus skatījos televizorā."

Atgādināsim, ka arī nākamgad Dakāras rallijs norisināsies Dienvidamerikā. Šoreiz rallijs sāksies Argentīnas pilsētā Mar del Platā, bet finišu tas sasniegs Peru pilsētā Limā.

Izmantotie resursi:
www.foxsports.com.au

     [+] [-]

, 2011-04-22 18:10, pirms 13 gadiem
interesanti. Kad pirmoreiz lasīju virsrakstu nācās piedomāt vai es kaut ko nejaucu, bet izrādās, ka tomēr nē — nejaucu. Ja tiešām brauks (tfu, tfu, tfu), lai veicas

     [+] [-]

, 2011-04-22 23:24, pirms 13 gadiem
malacis! ģeniāls sportists.

  -1 [+] [-]

, 2011-04-23 22:28, pirms 13 gadiem
Slimi.