Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Video: Iepazīstieties - Dakāras rallija favorīti

Līdz Dakāras rallijam atlikušas vairs tikai 12 dienas. Kamēr daudzi piloti jau kravā ceļa somas, tikmēr citi vēl aizvada pēdējos testu braucienus. Piedāvājam jums iepazīties ar 2011. gada vieniem no Dakāras rallija favorītiem – Marku Komu, Sirilu Desprē, Karlosu Sainsu un Vladimiru Čaginu, kuri vēl steidz aizvadīt pēdējos sagatavošanās darbus.


, 2010-12-20 23:34, pirms 13 gadiem
kur naglis?
, 2010-12-29 17:16, pirms 13 gadiem
red bull reklāma?
Foto: Dace Janova, 4rati.lv
1

"No Budget Racing" gatavojas pirmajam startam minirallijā

Minirallija dienas ietvaros, sākumā apgūstot teorētiskās zināšanas, kas nepieciešamas, lai piedalītos sacensībās, "No Budget Racing" projekta uzvarētāju ekipāžai Ričardam Gothardsonam un Ralfam Runcim bija iespēja arī vairākas reizes nobraukt grants seguma treniņu ātrumposmu Ropažu pusē.
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Sezona startēs ar miniralliju "Gulbis"

Nu jau tradicionāli minirallija sezona tiek atklāta ar sacensībām "Gulbis", un arī šogad tas 8. jūnijā norisināsies Gulbenes apkārtnes ceļos.
2

"Lancia" paziņo par savu ilgi gaidīto atgriešanos rallijā

''Lancia'' ir oficiāli paziņojusi par atgriešanos rallijā, apstiprinot, ka tiks radīta jaunā ''Ypsilon'' hečbeka Rally4 versija.