Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

WRC čempions Rovanpera nākamgad aizvadīs nepilnu sezonu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

WRC čempions Rovanpera nākamgad aizvadīs nepilnu sezonu
''Toyota'' komandas sastāvs. Foto: ''Toyota Gazoo Racing''

2023.gada pasaules rallija čempionāta (WRC) labākā ražotāju komanda ''Toyota Gazoo Racing'' paziņojusi sastāvu 2024.gada WRC sezonai.

''Toyota'' vienības sastāvā nākamsezon startēs Elfins Evans un Takamoto Katsuta, kuri aizvadīs pilnu sezonu, kamēr Sebastjans Ožjē un Kalle Rovanpera startēs nepilnu sezonu.

2023.gada pasaules rallija čempions Kalle Rovanpera paziņojis, ka esot noslēdzis vairāku gadu līgumu ar ''Toyota'' vienību. Taču paši svarīgākie jaunumi ir tādi, ka 23 gadus vecais Kalle nākamsezon aizvadīs tikai daļēju sezonu.

''Esmu noslēdzis vairāku gadu līgumu ar Toyota komandu, par ko man ir liels prieks. Taču nākamsezon mēs redzēsim dažas izmaiņas, jo startēsim tikai pusi no visiem WRC posmiem. Tam ir vairāki iemesli, bet lielākais iemesls tam ir tāds, ka rallijā braucu jau 15 gadus, kas ir ilgs periods. Protams, pēdējās sezonas ir bijušas vienreizējas, bet tajā pašā laikā arī ļoti prasīgas gan mentālajā ziņā, gan fiziskajā. Tas ir bijis nogurdinoši. Tas prasa daudz laika un enerģijas, lai cīnītos par čempiontituliem un lai ceļotu apkārt pasaulei. Esmu izlēmis, ka tagad būtu īstais brīdis, lai nākamgad pārlādētu baterijas, atsvaidzinātu prātu, lai pēc tam atgrieztos atpakaļ ar pilnu jaudu un lai atkal cīnītos par čempiontituliem,'' tā 23 gadus vecais Kalle Rovanpera, kurš piebilda, ka nākamgad, iespējams, viņu vairāk varēs redzēt drifta vai kādās citās sacensībās.

     [+] [-]

, 2023-11-20 12:51, pirms 11 mēnešiem
Uz Latviju domāju ka atbrauks ,kā nekā savu karjeru pa īstam sāka Latvijā.

     [+] [-]

, 2023-11-20 16:49, pirms 11 mēnešiem
Lai atpūšas, bet Latvijas rallijā točna jābūt.

     [+] [-]

, 2023-11-23 16:52, pirms 11 mēnešiem
Varbūt, ka nebūs laiks atpūsties ... būs ar šauteni jāpaskraidā nedaudz un obligātais dienests jāpabeidz