Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

''Ford Fiesta S2000'' aizvada pirmos testus uz grants

''Ford Fiesta S2000'' aizvada pirmos testus uz grants
Metjū Vilsons testu laikā
Foto: M-Sport

''M-Sport'' rūpnīcā gatavotais ''Ford Fiesta S2000'' ir veiksmīgi aizvadījis pirmos testu braucienus uz asfalta un uz grants segumiem.

Jau nākamgad ''Ford Fiesta S2000'' automašīna startēs pasaules rallija čempionātā, cīnoties par jaunizveidoto ''Super2000 kausu”. Savukārt jau 2011. gadā pasaules rallija čempionātā vairs nebūs atļauta patreizējā WRC klase un tās vietā stāsies ''Super2000” specifikācijas automobiļi – tātad arī jaunā ''Ford Fiesta''.

Pirmos ''Ford Fiesta'' testus veica anglis Metjū Vilsons, kurš šogad startē pasaules rallija čempionātā. Viņš atzina jauno auto par labu un perspektīvu esam. Lai gan sacīkstēs ''Ford Fiesta Super2000'' sāks startēt tikai nākamgad, jau šogad Miko Hirvonens ar savu stūrmani iemēģinās jauno auto ''Intercontinental Rally Challenge” (IRC) rallija pēdējā posmā Skotijā, startējot kā trases atklājējautomašīna jeb tā sauktā ''nullīte”.

Pēc asfalta testiem komanda sāka testēt šo spēkratu pa grants ceļiem, kur kopā Greistokas mežos ''Ford Fiesta S2000'' veica 1200 kilometrus. ''Testu braucieni līdz šim brīdim ir aizritējuši ļoti veiksmīgi,'' saka Metjū Vilsons. ''Bija dažas minimālas problēmas, bet nekas vairāk. Pats galvenais, ka sajūtas braukt ar mašīnu, kura tikai nesen ieraudzīja dienas gaismu, ir kolosālas. Mašīnai vēl ir ļoti liels potenciāls.''

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com