Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Pēc Rovanperas avārijas Beļģijas WRC vadībā nonāk Noivils

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Pēc Rovanperas avārijas Beļģijas WRC vadībā nonāk Noivils
Tjerī Noivils

Pēc Beļģijas WRC rallija pirmās dienas līderis ir Hyundai komandas braucējs, mājinieks Tjerī Noivils, kamēr čempionāta kopvērtējuma līderis Rovanpera piedzīvoja avāriju.

Pēc Beļģijas WRC rallija pirmās dienas līderis ir Hyundai komandas braucējs Tjerī Noivils. Līderis pēc pirmā ātrumposma bija Kalle Rovanpera, taču otrajā dopā soms avarēja. Par laimi, ekipāža negadījumā necieta.

Turpinājumā norisinājās sīvas cīņas starp trīs braucējiem, kur dienas izskaņā nelielā vadībā izvirzījies Noivils. Otrajā vietā, atpaliekot 2,5 sekundes, ir viņa komandas biedrs Ots Tanaks, bet trešais ir Elfins Evans, kurš pēc desmit sekunžu soda saņemšanas līderim zaudē 13,7 sekundes.

RC2 jeb R5 klasē līderis ir francūzis Stefans Levevrs, kurš dzīvo 40 kilometru attālumā no rallija norises vietas. 15,5 sekundes viņam zaudē Andreas Mikelsens, kamēr trešais ir Joans Rosels.

Jāpiebilst, ka dienas noslēdzošajā posmā avāriju piedzīvoja igauņu sportists Georgs Līnamāe.

Sestdien sportisti veiks astoņus ātrumposmus.

Rallija rezultāti: